Медведєв побажав США зануритися у громадянську війну

22 апреля 2024

Колишній російський президент, а нині заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв хворобливо відреагував на ухвалення Конгресом США пакету допомоги Україні. Зокрема він побажав США якнайшвидше зануритися в нову громадянську війну. Відповідний допис він зробив у Telegram.

"У тому, що американські законодавці схвалять "допомогу" банді неонацистів, ніхто не сумнівався. Це було голосування радісних штатівських виродків:
а) за продовження громадянської війни розділеного народу нашої раніше єдиної країни;
б) за максимальне збільшення кількості жертв цієї війни", – написав Медведєв.

Він додав, що Росія переможе, незважаючи на "61 млрд кривавих доларів, які здебільшого підуть у глотку їхнього ненаситного ВПК". Вкотре не обійшлося без пафосних слів про те, що "сила і правда за нами".

"Але з урахуванням русофобського рішення, що відбулося, не можу з усією щирістю не побажати США якнайшвидше самим зануритися в нову громадянську війну. Яка, сподіваюся, кардинально відрізнятиметься від війни Півночі і Півдня в XIX столітті і вестиметься із застосуванням літаків, танків, артилерії, РСЗВ, усіх видів ракет та іншої зброї. І яка призведе нарешті до безславного розпаду мерзенної імперії зла ХХI століття - Сполучених Штатів Америки", - написав Медведєв.

Раніше Медведєв лякав українців таборами в Сибіру. Він пообіцяв "викрити й відправити до Сибіру для перевиховання в трудових таборах" тих українців, які не радіють "новій владі" у загарбаних регіонах.

В ОП висміяли "погрози" Медведєва

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Словаччина відновила пропуск фур із України на одному з КПП 7 мая 2024

На словацькому контрольно-пропускному пункті Вишнє Нємецке відремонтували сканер. Країна відновила прийом та пропуск вантажівок.

В уряді Польщі здивовані рішенням судді, який просить захисту в Білорусі 7 мая 2024

Міністр оборони Владислав Косіняк-Камиш заявив, що чекатиме звіту від служб у цій справі, і що попередні дії судді Шмідта мають бути розслідувані.

У Польщі розповіли, що Україні чекати від саміту НАТО 6 мая 2024

Глава польського МЗС пояснив, що члени альянсу мають намітити практичні плани щодо зміцнення безпеки України.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше