Джулія Фокс зробила сміливу заяву про своє особисте життя

10 июля 2024

Фото з Instagram Фокс

У епатажної американської моделі Джулії Фокс не вийшло свого часу побудувати стосунки з не менш епатажним репером Каньє Вестом. І тепер стає ще зрозуміліше, чому.

34-річна Фокс - лесбійка.

Про це кралечка заявила в TikTok, знявши відповідь на ролик іншої користувачки, комікеси Gracin. Та говорила в ньому про жінок, які насправді є лесбійками, але зустрічаються з чоловіками.

Фокс розкрила свій секрет у TikTok

"Мені подобається, коли я бачу лесбійку з бойфрендом. Це ніби "О, ти ж ненавидиш цього чоловіка. Ти в буквальному сенсі його ненавидиш", - сказала Gracin.

"Агов, то була я. Я була тією лесбійкою. Мені так шкода, хлопці. Це більше не повториться", - запевнила у своєму відео Фокс.

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound - Julia fox

Комікеса таку відповідь зацінила.

"Я щойно посприяла камінгауту Джулії Фокс? Люблю тебе, королево", - зазначила вона, а коментатори заходилися висловлювати підтримку Фокс.

Між іншим, як пише Metro, Джулія й раніше натякала, що вона може бути "по дівчатах".

"Можливо, мої ексбойфренди не помилялися, коли називали мене лесбійкою та скаржилися, що я ніколи не хотіла сексу з ними", - зізналася Фокс в одному з токшоу 2022-го року.

Просто Джулії насправді подобаються жінки

Як відомо, модель була заміжня за приватним пілотом Пітером Артем'євим. Їхній шлюб тривав менше двох років та розпався в 2020-му. Від Пітера Джулія має сина Валентино, якому 2 з половиною роки.

Нагадаємо, в травні Фокс здивувала зізнанням про те, скільки вона вже утримується від сексу.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше