56-річна Селін Діон з'явилася на обкладинці глянцю та розказала, як опирається невиліковній хворобі

24 апреля 2024

Канадська співачка Селін Діон стала героїнею травневого номеру французького Vogue.

У інтерв'ю зірка, в якої декілька років тому виявили рідкісну хворобу, синдром ригідної людини, розповіла, як намагається навчитися з нею жити, поки лікування не винайдено, та що робить для того, щоби чимшвидше повернутися на сцену.

На сміливих глянцевих фото 56-річна артистка постала в луках від Alaïa, Saint Laurent, Jacquemus та Schiaparelli, а для обкладинки вбралася в сорочку на голе тіло та екстраміні від Bаlenciaga.

Селін Діон в останні роки рідко показується на публіці. Це її перша фотосесія від моменту постановки діагнозу

Фото Cass Bird з Instagram Vogue France

"Відповідь проста. Я в порядку, але це багато роботи. Крок за кроком", - відказала Селін на питання, як вона почувається.

"Я не подолала хворобу, вона досі в мені та завжди буде. Я сподіваюся, що ми знайдемо диво, спосіб вилікувати її завдяки науковим дослідженням, але наразі я маю навчитися з нею жити. Отже, це я, тепер із синдромом ригідної людини. П'ять днів на тиждень я проходжу спортивну, фізичну та вокальну терапію. Працюю з пальцями ніг, колінами, литками, пальцями, співом, голосом... Тепер я маю навчитися жити з цим та припинити задавати собі питання. Спершу я питала себе: чому я? Як таке сталося? Що я зробила? Це моя провина?", - зізналася співачка.

Зі слів артистки, СРЛ вражає одну людину на мільйон

"Життя не дає тобі жодних відповідей. Ти маєш просто жити його! У мене ця хвороба з невідомої причини. Як я це бачу, в мене є два варіанти. Або я тренуюся як спортсменка і супертяжко гарую, або я вимикаюся і все скінчено, я сиджу вдома, слухаю свої пісні, стаю перед дзеркалом та співаю самій собі. Я обрала працювати з усім моїм тілом та душею, з голови до ніг, разом із медичною командою. Я хочу бути якомога кращою. Моя мрія - знову побачити Ейфелеву вежу!", - заявила вона.

У 2016-му році Діон стала вдовою. Від покійного чоловіка Рене Анджеліна в артистки лишилося троє синів: Рене-Чарльз, Нельсон та Едді

Зі слів Діон, їй додає сил любов рідних та шанувальників, а ще підтримка її команди. Зірка усвідомлює, що не всі хворі на СРЛ мають доступ до медичної допомоги такого рівня, як має вона, і вважає це дарунком.

"Окрім цього, в мені ж сила. Я знаю, що мене ніщо не зупинить", - запевнила артистка.

Селін не має наміру здаватися хворобі

Повернутися на сцену - це мрія Діон, але коли це станеться, вона поки не може робити прогнозів, мовляв, її тіло їй скаже, як настане час.

"Моя мрія - це жити в теперішньому. Одним днем. Мені справді дуже пощастило. І зніматися в фотосесії для Vogue France - це честь для мене, оскільки в 30, коли в мене було ліпше здоров'я та врода, мені цього не пропонували. Я пишаюся тим, що в 55 років (56 артистці виповнилося наприкінці березня - ред.) мене запрошують показати мою красу", - сказала Селін.

"Але що таке краса? Краса - це ти, це я, це те, що всередині, це наші мрії, це сьогодні. Краса - це те, що нас оточує, ось вона де. Є люди, які бачать її, і є люди, які приглядаються до неї. Сьогодні я жінка, яка відчуває силу і позитив щодо майбутнього. Одним днем", - зазначила виконавиця.

Нагадаємо, Селін Діон - одна з багатьох світових зірок, хто підтримав Україну після початку повномасштабного вторгнення.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Представник Німеччини на Євробаченні 2024 назвав "справжню причину", чому росіян не допускають до участі 6 мая 2024

"Нехай повернуть Росію": представник Німеччини на Євробаченні 2024 назвав "справжню причину", чому росіян не допускають до участі Скандал спробували замʼяти

У Києві сталась пожежа на території пологового будинку 5 мая 2024

У Києві сталась пожежа на території пологового будинку. Подробиці та фото Причину виникнення вогню встановлять правоохоронці

Фахівці відповіли, які фактори справді впливають на здоров'я зору 5 мая 2024

Які фактори справді впливають на здоров'я зору

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше