Меріл Стріп – сестра Брук Шилдс, а Бен Аффлек – кузен Метта Деймона: знамениті родичі, про яких ви не знали

3 октября 2024

У світі шоубізу є чимало знаменитих братів та сестер (як от Алекс та Емма Вотсон, Белла і Джіджі Хадід) та навіть цілі сім'ї (Сміти, Кардаш'яни, Сайруси, Джолі-Пітт тощо). Як правило, вони сферу для побудови кар'єри обирають одну й ту ж: кіно, музика, танці, театр тощо. Лишень згадайте стрічки "У гонитві за щастям" (2006) та "Земля після нашої ери" (2013), де головні ролі зіграли актори Вілл Сміт та його син Джейден.

Отож, коли у зірок однакові прізвища – це часто вказує на їхні кровні зв'язки, а коли різні – спорідненість стає менш очевидною. Ми в матеріалі OBOZ.UA підготували добірку зірок-родичів, що носять різні прізвища. Деякі з них мають легку візуальну схожість.

1. Г'ю Ґрант і Томас Броді-Сангстер

Англійський актор Г'ю Ґрант є троюрідним братом британського актора Томаса Броді-Сангстера. Перший здобув світову славу завдяки амплуа серцеїда ("Чотири весілля і похорон" (1994), "Розум і почуття" (1995), "Ноттінг Гілл" (1999), "Щоденник Бріджит Джонс" (2001)). Другий – завдяки тому, що з роками майже не змінюється (ви не повірите, але Томасу у травні 2024-го виповнилося 34), а також завдяки ролям у стрічках "Реальна любов" (2003), "Останній легіон" (2007), "Стати Джоном Ленноном" (2010) і "Той, що біжить лабіринтом" (2014).

Г'ю дізнався про кровні зв'язки з Томасом у 2003 році, під час зйомок зі своїм родичем у стрічці "Реальна любов". Про це Броді-Сангстер розповів в інтерв'ю виданню Times of India: "Він не знав. Я сказав Г'ю, що він – мій троюрідний брат. Потім він згадав моїх маму й тата... Під кінець зйомок він ходив та казав щось на кшталт "привіт, кузене". Це було дуже круто".

2. Мадонна і Гвен Стефані

Епатажна Мадонна (повне ім'я – Мадонна Луїза Вероніка Чікконе) і чуттєва Гвен Стефані – американські співачки, які підкорили світ шоубізу завдяки потужним голосам і чудовій палітрі вокальних прийомів. Про їхні родинні зв'язки Гвен сказала в одному з інтерв'ю: "Ми справді родички: мати чоловіка сестри моєї бабусі – Чікконе із Детройта. Я просто завжди розповідаю цю історію, бо вважаю її кумедною... Мадонна мила. Завжди була класною для мене. Я захоплююсь її талантом".

3. Меріл Стріп і Брук Шилдс

Американська акторка Меріл Стріп по материній лінії – троюрідна сестра американської супермоделі і акторки Брук Шилдс. Попри кровну спорідненість, ці двоє вкрай рідко спілкуються. Можливо, це пов'язано з їхніми насиченими графіками (як-не-як вони – успішні зірки Голлівуду), а може, банальна конкуренція чи несумісність характерів.

4. Кейт Міддлтон і Еллен Дедженерес

У 2011 році американська акторка, комедіантка та телеведуча Еллен Дедженерес в одному з епізодів власного шоу повідомила, що отримала листа від Генеалогічного товариства Нової Англії. У ньому йшлося про те, що вона та принцеса Уельська Кетрін є далекими родичками – кузини у п'ятнадцятому поколінні.

Згідно з листом, їх пов'язує подружжя, сер Томас Ферфакс і Агнес Гаскойн, які жили в Англії в 1500-х роках. "Я пов'язана з Кейт. Мене точно зараз запросять на весілля", – пожартувала Дедженерес незадовго до укладання шлюбу принцеси з її чоловіком, принцом Вільямом.

5. Рейф Файнс і король Чарльз ІІІ

Актор, відомий своєю роллю Лорда Волдеморта у серії фільмів про Гаррі Поттера, Рейф Файнс, є кузеном у восьмому поколінні Чарльза III, короля Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії. Про це повідомляє Financial Times. Родина Файнса походить від норманів – племен, що у Середньовіччі населяли Скандинавію і згодом осіли на території Східної Англії.

6. Метт Деймон і Бен Аффлек

Американський актор Метт Деймон та американський актор і сценарист Бен Аффлек, за даними Генеалогічного товариства Нової Англії – кузени у десятому поколінні. Цих зірок Голлівуду пов'язує чоловік на ім'я Вільям Ноултон-молодший (муляр, який приїхав до США на початку XVII століття). Деймон та Аффлек виросли у Бостоні. Будучи дітьми, багато часу проводили разом. Згодом, коли виросли, разом знялися у стрічці "Розумник Вілл Гантінґ" (1997).

7. Мадонна, Анджеліна Джолі та Гілларі Клінтон

Згідно з даними Washington Post, американська співачка Мадонна та Гілларі Клінтон, перша леді США (1993–2001) – кузини у десятому поколінні. Генеалог Вільям Аддамс Рейтвіснер пояснив, що вони мають спільних пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-прадідусів. У колонці також зазначено, що американська акторка, фотомодель і режисерка Анджеліна Джолі є кузиною у дев'ятому поколінні Клінтон.

Раніше OBOZ.UA писав про п'ять знаменитостей, які є родичами президентів США. Бред Пітт, Мерилін Монро і не тільки.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ребел Вілсон показалася в Парижі з новоспеченою дружиною 3 октября 2024

44-річна Ребел Вілсон і 40-річна Рамона Агрума проводять медовий місяць у Парижі

В Україні зареєстрували першу аптеку з ліками на основі канабісу: як отримати готовий препарат 3 октября 2024

Призначення і відпуск ліків на основі канабісу здійснюється виключно за електронним рецептом.

Російський додаток Rutube зник з Google Play 3 октября 2024

Представники Rutube підтвердили, що додаток тепер можна встановити лише у США, назвавши це "кумедною плутаниною".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше