Мешканець Києва переправляв призовників через кордон під виглядом волонтерів

2 февраля 2023

Правоохоронці Київської області перекрили чергову схему незаконного виїзду чоловіків призовного віку за кордон. Вартість такої "послуги" коливалась від 500 до 2000 доларів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Організатору "бізнесу" загрожує до 7 років позбавлення волі.

"Перекрито підпільний канал переправлення військовозобов’язаних чоловіків за кордон. Працівники управління міграційної поліції Київщини завадили незаконному виїзду за кордон 6 осіб. 26-річний мешканець столиці організував незаконну схему виїзду чоловіків призовного віку в країни Європи під виглядом волонтерів", – розповів Нєбитов.

За словами генерала поліції, зловмисник обіцяв клієнтам вносити їхні дані до бази "Шлях". Свої "послуги" він оцінював від 500 до 2000 доларів.

"Організатору вже повідомили про підозру за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України", – резюмував Нєбитов.

Нагадаємо, правоохоронці Києва викрили організовану злочинну групу, яка нелегально відправляла за кордон військовозобов'язаних чоловіків. Зловмисники за 12 тисяч доларів продавали відповідні довідки військово-лікарської комісії.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці Києва викрили брата та сестру, які виготовляли документи для переправлення призовників за кордон. Вартість "послуг" становила 5 тисяч доларів США.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

59-річна Белуччі поділилася у своєму Instagram новими кадрами із фотосесії для іспанського Elle 25 апреля 2024

Італійська актриса Моніка Беллучі поділилася у своєму Instagram новими кадрами із фотосесії для іспанського Elle, обкладинку якого вона презентувала у середині квітня.

Стало відомо, які смартфони Xiaomi отримають нову прошивку 25 апреля 2024

Які смартфони Xiaomi отримають нову прошивку

Відому модельєрку, чиї розкішні сумки за 2000 доларів носили Вікторія Бекхем і Брітні Спірс, засудили до 18 місяців ув’язнення за контрабанду 25 апреля 2024

Відому модельєрку, чиї розкішні сумки за 2000 доларів носили Вікторія Бекхем і Брітні Спірс, засудили до 18 місяців ув’язнення за контрабанду Дизайнерка діяла за незаконною схемою

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Визиум 4.7
Визиум

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше