Гурт Kalush Orchestra оголосив музичну мобілізацію України

1 декабря 2022

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, пісні російських виконавців залишаються у топах музичних платформ YouTube Music, Apple Music, Spotify, Deezer та Shazam. А це не тільки культурна окупація, а ще й нові танки та ракети для ворога.

Очевидно, що російські артисти сплачують податки в казну держави терориста, яка спрямовує ці кошти в тому числі й на зброю, яку Росія використовує для руйнування українських міст та смертей ні в чому не винних українців.Тож ті, хто слухають їхню музику та дивляться кліпи — спонсорують цю війну.

Саме тому, гурт Kalush Orchestra закликає українців зупинити прослуховування російських артистів і віддавати перевагу українським трекам.

“Якщо в трендах YouTube, на стрімінгових платформах домінує російське — значить, прямо зараз відбувається культурна окупація України. Музика — це також зброя. І тут нам не потрібен лендліз, щоб боротися з російським контентом.  ЗСУ виганяє окупантів з наших селищ і міст, ми маємо вигнати їх з наших колонок і вух. Тому прямо зараз, ми оголошуємо музичну мобілізацію України! Хто з нами - той пришвидшує завершення війни в Україні!" - говорить лідер гурту Олег Псюк.

Команда Kalush Orchestra підготувала спеціальну відео інструкцію, в якій розповідає, як позбутися російської музики і чому важливо це зробити. Крім того, щоб оновити свій плейлист, музиканти пропонують добірки з популярними треками українських виконавців.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Іванна Онуфрійчук розсекретила, на який незвичний смаколик її тягне під час вагітності 24 апреля 2024

Екстелеведуча Іванна Онуфрійчук, яка в квітні розсекретила, що чекає на первістка від свого чоловіка Алмаза, тепер має змогу відкрито ділитися з підписниками подробицями про перебіг своєї вагітності.

Британія відправила в Україну пожежно-рятувальну техніку 24 апреля 2024

Крім власне машин, призначених для пожежогасіння, британці передали в Україну 2800 одиниць обладнання (драбини, човни та дихальні апарати).

CNN: Більшість зброї з пакету допомоги США - на складах Німеччини й Польщі 23 апреля 2024

Артилерійські боєприпаси будуть одними з перших озброєнь, доставлених в Україну, зазначає ЗМІ.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

"ЛЕО-БУС" 5.0
"ЛЕО-БУС"

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше