Зрадниця Лорак заговорила про важкі часи й спантеличила фанів

10 марта 2023

Співачка родом з Чернівецької області Ані Лорак зовсім забула українську мову та свою батьківщину. Кароліна продовжує виставляти пости мовою окупантів і замовчувати війну. Вокалістка вирішила привітати прекрасну половину своєї аудиторії з Міжнародним жіночим днем, зазначивши, що зараз важливо об'єднатися, щоби протистояти труднощам.

Зрадниця розмістила публікацію в Instagram, спантеличивши підписників. Фани поцікавилися у неї, про які труднощі йдеться і ще раз запитали, на чиєму боці виконавиця. Лорак, як і завжди, не відповіла (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

"Сьогодні ми відзначаємо нашу силу, нашу стійкість і нашу єдність під час протистояння труднощам. Ми сильніші, коли підтримуємо один одного у скрутні часи. У нас усіх є свої унікальні шляхи, але ми об'єднані спільною метою створення кращого світу для себе та майбутніх поколінь", – залишила артистка під новим знімком.

Користувачі мережі розлютилися, зазначивши, якщо Кароліна написала пост російською мовою, вона піклується про долю РФ, яка "переживає лиха і важкий період" через війну. Українці залишили безліч справедливих коментарів під роздумами співачки.

"Об'єднання, сестринство, протистояння труднощам. Можна поцікавитися, до кого це звернення? Просто цікаво. Ви ж перебуваєте в Росії. Я так розумію, це звернення до росіян?", "На батьківщину не хочеться?", "Захоплювався раніше цією жінкою, а тепер тільки жалість", "Хочеш кращого світу? З ракетами над головою? Чому про це мовчиш?" – задають питання користувачі.

Нещодавно OBOZREVATEL писав, що російська телеведуча Дана Борисова, яка у 2005 році у Львові вела новорічний корпоратив, видала кілька фейків про Володимира Зеленського. Путіністка наголосила, ця ніч для неї була найжахливішою в житті, а українські артисти поводилися неналежним чином, пропонуючи їй заборонені речовини.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Гарріс виникли несподівані проблеми через схильність Волза до неправди 4 октября 2024

Кандидат у віцепризиденти від демократів вже неодноразово був пійманий на заявах, які не відповідають дійсності.

Повної війни на Близькому Сході не буде - Байден 4 октября 2024

Ситуація на Близькому Сході вимагає значних зусиль для деескалації, підкреслив американський лідер.

В Молдові назвали мету вандалів, що пошкодили урядові будівлі 4 октября 2024

Зловмисники, не планували обмежитися обливанням установ фарбою, їхня ціль полягала в силовому захопленні державних інституцій.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.5
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

https://bactosfera.ua 5.0
https://bactosfera.ua

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше