Ми сумували! 10 світлин з нещодавно відкритого Лувра

8 июля 2020

Після 4 місяців карантину найпопулярніший музей світу нарешті відкрито! Вчора відвідувачі вже мали змогу помилуватися експозицією, а зустрічав їх особисто директор музею Жан-Люк Мартінес.

Відомо, що за час карантину Лувр втратив понад 40 мільйонів євро доходів. Відтепер, щоб відвідати музей, потрібно дотримуватися нових посткарантинних правил, зокрема, заздалегідь бронювати бажаний проміжок часу і приходити у масці.

Окрім того, дистанція між відвідувачами постійно контролюється співробітниками, тож натовп біля Мони Лізи вже не такий шалений. Цікаво, що день відкриття співпав з акцією протесту гідів. На їхню думку, у цей непростий період влада не допомагає працівникам туристичної сфери та не контролює збільшення їхніх соціальних виплат.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Анна Неплях розказала про свої харчові звички і як тримає вагу 18 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, продовжила тему прийняття себе, зокрема свого тіла.

Ефірні олії при стресі: поради ароматерапевта 18 мая 2024

Ефірні олії при стресі: поради ароматерапевта

Дружина Сенцова розказала про стереотипи, з якими зіткнулася, та замилувала фото чоловіка з сином 18 мая 2024

Очільниця Amnesty International Ukraine, юристка Вероніка Вельч, чий чоловік, режисер Олег Сенцов боронить Україну на фронті, розповіла про головні стереотипи, з якими їй як дружині військового довелося зіткнутися.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше