Український співак розповів, який Андрій Данилко в реальному житті

25 апреля 2024

22-річний український співак та композитор Дмитро Волканов, більш відомий за псевдонімом VOLKANOV, розповів про свого наставника Андрія Данилка. У 2018 році юнак вперше зустрів зірку на шоу "Х-Фактор" та потрапив до команди відомого артиста. Згодом знаменитість запросив хлоця приєднатися до колективу Вєрки Сердючки.

Пропрацювавши разом з Данилком 4 роки, молодий співак вирішив розпочати сольну кар'єру. Волканов розповів ведучим "Weekend Show" на М1, що екстренер досі допомагає йому порадами та підтримує.

Виконавець також поділився історією, що характеризує відомого артиста, як людину. Юнак розповів, як на Новий рік Андрій Данилко захворів на коронавірус, тож був ж змушений святкувати наодинці.


"А я вже мав квитки додому в Бердянськ, мав їхати до родичів святкувати Новий рік. І я здав ці квитки, – каже гість. – Думаю, ну як така людина, яка протягом стількох років дарує людям стільки щастя і радості, буде святкувати Новий рік сама?"

Волканов приїхав до співака, наголосовши, що збулася його мрія дитинства. "Це було так якось по-домашньому, і абсолютно не було ніякої навіть думки про те, що це якась суперзірка це проста, дуже добра, поважна, позитивна людина, яким він завжди себе й демонструє. Тому він, який є на екрані, такий є і в житті", – зауважив виконавець.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як зрадник України Юрій Бардаш "пояснив" ненависть Данилка до Росії: "вони з Зеленським зійшлися". Детальніше – у нашому матеріалі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Трамп розробив план мирного завершення війни в Україні - ЗМІ 4 мая 2024

Екс-президент "не збирається обговорювати його" наперед зі ЗМІ, оскільки тоді будуть втрачені "важелі", запевняють джерела.

Зірці фільму "Гуцулка Ксеня" діагностували рак - акторка відверто розповіла про лікування 4 мая 2024

"Хороша новина – я буду жити". Зірці фільму "Гуцулка Ксеня" діагностували рак Акторка відверто розповіла про лікування

У Києві п’яний водій на швидкості з’їхав у кювет: машина перекинулась, є постраждалий 4 мая 2024

У Києві п’яний водій на швидкості з’їхав у кювет: машина перекинулась, є постраждалий. Фото Зловмиснику, зокрема, загрожує до трьох років в’язниці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Аристея тур 0.3
Аристея тур

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше