57-річна Холлі Беррі зізналася, як переживає вікові гормональні зміни

27 марта 2024

Американська актриса Холлі Беррі зізналася, що вірила в те, що, будучи дуже спортивною жінкою, яка ретельно піклується про своє здоров'я, вона омине неприємні моменти вікових гормональних змін.

Але не так сталося, як гадалося. 57-річна Холлі звернулася до лікаря, коли стала відчувати "інтенсивний біль" під час сексу.

Про це зірка повідала під час відвертої бесіди з першою леді США Джилл Байден під час саміту "A Day of Unreasonable Conversation", присвяченого жіночому здоров'ю. Про це пише Daily Mail.

Фото з Instagram Беррі

"Передусім моє его казало мені, що я цього уникну - я дуже обережна, я здорова, я змогла зійти з інсуліну та опанувати свій діабет, який був у мене в 20", - зазначила Беррі.

Зі слів зірки, лікар, до якого вона звернулася зі скаргою на біль, спочатку вирішив, що це - "найгірший випадок герпесу, який він колись бачив". Але після того, як аналізи Холлі та її партнера Вана Ганта не показали присутність вірусу, актриса отримала правильний діагноз: перименопауза, тобто період перед менопаузою, в який жінка відчуває симптоми її наближення.

Музиканта Вана Ганта, кохання свого життя актриса зустріла після 50 років

"Мій лікар навіть не здогадувався і не підготував мене, тож тоді я зрозуміла: "Божечки, я маю використати свою платформу, маю використати все те, ким я є, щоби почати створювати зміну та різницю для інших жінок", - заявила Беррі.

Нещодавно акторка Ліза Рінна розказувала про сексуальне життя в 60+ та вживання гормонів

До речі, розповіді Холлі Беррі про те, як вона за допомогою кетодієти змогла зрештою обходитися без регулярних введень інсуліну, попри те, що їй було діагностовано діабет 1-го типу, впродовж років викликають скепсис в колах, дотичних до цієї недуги.

Як пише Healthline, імовірно, насправді в акторки був діабет 2-го типу. А меседжі, мовляв, Беррі змогла відмовитися від інсуліну, тож може кожен, насправді можуть нести небезпеку для хворих на 1-ий тип.

Як відомо, Холлі Беррі - мама двох дітей. Дочку Налу вона народила в 41, а сина Масео - в 47 років.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару 26 апреля 2024

У Києві евакуюють дві лікарні, одна з яких дитяча, через публікації в мережі про загрозу ракетного удару: подробиці Крім того, місто звернулось до СБУ та МОЗ

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

В НАТО назвали умову для гарних відносин КНР із Заходом 26 апреля 2024

Пекін продовжує розпалювати найбільший збройний конфлікт у Європі з часів Другої світової війни, вважають в НАТО.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше