Галкін показав фото з відомими одеситами – противниками Путіна

23 мая 2024

Російський шоумен, який з початку повномасштабного вторгнення підтримує Україну, Максим Галкін  в Ізраїлі відвідав спектакль про Одесу "Made in Одеса" українсько-ізраїльського сатириста Яна Левінзона та гумориста Олега Філімонова, в честь чого опублікував із кумирами фотографію в соцмережах. Ціллю виступу було розповісти закордонним глядачам про традиції Одеси, її колорит та культуру.

"Сьогодні був щасливий у Петах-Тікві подивитися виставу "Made in Одеса" моїх кумирів Яна Левінзона та Олега Філімонова. Дякую за чудовий вечір, фірмовий гумор, неповторну інтонацію та щемливий смуток!" – підписав шоумен опублікований в Instagram знімок.

"Усіх артистів цілком можна назвати противниками Путіна, адже про політичну позицію Галкіна відомо вже понад 2 роки, Левінзон активно розповідає про одеську культуру за кордоном, а Філімонов ще з початку війни Росії проти України у 2014 році заявляв про свій патріотизм та влаштовував благодійні вистави.

Ба більше, Олег Філімонов майже усе своє життя був пов'язаний із російською культурою, але з початку повномасштабного вторгнення перестав контактувати із знайомими з Росії. В інтерв'ю Sheinkin40 він розповів, що ще з 2014 року відмовився ступати на російську землю.

"Поки що не можу спілкуватися [зі старими знайомими з Росії]. Не піднімається рука просто набрати телефон. Вони не набирають. У мене є радикальна позиція. Я перестав їздити до Росії та працювати. Хоча частина мого ринку, величезна частина моєї роботи була в Москві та Росії, десь відсотків 70 заробітків. Але у 2014 році, коли відбулася анексія Криму, я собі сказав, усе, Васю (це я), ти туди не ногою. Все, я висловив своє", – розповів він.

Зокрема, учасник КВК-команди "Одеські джентльмени" розповів, як нині живе в Одесі із дружиною. За його словами, він раніше постійно дивувався, як громадяни Ізраїлю можуть жити у часи постійної збройної агресії, а вони йому відповідали: "Знаєш, якщо ми почнемо боятися, ми перестанемо жити". Нині цю ж рису Філімонов помітив в одеситів.

"Це абсолютно точно відповідає ставленню одеситів сьогодні до того, що відбувається там у нас. Бо нас бомблять, ракети падають, вибухають, люди гинуть. Все це, на жаль, дуже жахливо. Це насправді жахливо. Але одесити продовжують ходити до театру, продовжують ходити до ресторанів, кафешок, збиратися з друзями, їсти шашлики, виходити на природу. Тому що, якщо ми почнемо боятися, ми перестанемо жити. От і все. Потрібно не боятися", – продовжив гуморист.

Зокрема, що Філімонов, що Левінзон все ще спілкуються російською мовою, але помічають, що в Одесі з'явилася тенденція у використанні української у публічному просторі. Вони вважають, що якщо поширення державної мови не перестане бути таким активним, як нині, то через 10 років люди викорінять російську. Це явище Філімонов пояснює тим, що "людям стає гидко" спілкуватися мовою ворога.

Сам він переходить на українську у випадку, коли до нього звертаються державною мовою і зазначає, що вільно може говорити. Однак Левінзон "не має необхідності" переходити на українську, що йому не так вже й легко вдається.

Раніше OBOZ.UA писав, що російський спортсмен Микола Валуев визвірився на Аллу Пугачову та Максима Галкіна за їхню підтримку України. За політичну позицію шоумен отримав звання "клоуна".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Цей вітамін потрібен усім людям після 60: захищає від утрати м’язів і крихкості кісток 15 июня 2024

Лікарі рекомендують включати в раціон продукти, які містять цей вітамін, бо він регулює рівень кальцію та фосфору в організмі.

"Антитіла", які рятували життя на фронті, презентували потужну пісню і кліп про незламність українців 15 июня 2024

"Антитіла", які рятували життя на фронті, презентували потужну пісню і кліп про незламність українців. Відео Під час зйомок кліпу постраждали учасники гурту, але своєю роботою залишилися задоволені

Лілія Ребрик показала молодшу доню в стильному аутфіті 15 июня 2024

Акторка і телеведуча Лілія Ребрик у Instagram поділилася новими зворушливими кадрами зі своєю молодшою донечкою Аделіною, якій 15-го червня виповниться три місяці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

СпортЛайф 0.8
СпортЛайф

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше