Модні провали: який вигляд мали найбільш невдало одягнені зірки "Бріджертонів" на премʼєрі

16 июня 2024

Поки кіноспільнота гудить щодо останніх 4 серій третього сезону серіалу "Бріджертони", до головних зірок проєкту прикута увага всього світу. Обговорюють не лише їхню гру, а й вміння подати себе поза кадром, що в декого ще виходить не надто вдало.

Це можна помітити, поглянувши на їхній останній вихід на червону доріжку в Лондоні. OBOZ.UA покаже, який вигляд мали найгірше одягнені зірки на премʼєрі.

Вілл Тілстон, який грає Грегорі Бріджертона, здивував розхристаним і недбалим виглядом поряд із своїми святково одягеними колегами. Він позував у шортах і шкіряній куртці.

Флоренс Гант, яка на екрані втілила Гіацинт Бріджертон, зʼявилася в костюмі, що складався з довгої, пишної спідниці та топу. Такий фасон вважається старомодним.

Джессіка Медсен, яка зіграла Крессіду Каупер, "злилася" зі своїм вбранням. Зірка обрала срібну спідницю і топ, які петериснули її тіло, а біляве волосся акторки не контрастувало з одягом і світлою шкірою, а робило її блідою.

Аджоа Андо, яка грає Агату Денбері, також прогадала з вибором сукні. Її вбрання мало зімʼятий і похмурий вигляд.

Голда Рошевель, яка грає королеву Шарлотту, обрала строкатий образ із синьою сукнею з кольоровими квітками. Вбрання зробило фігуру зірки пишнішою, ніж вона є.

Раніше OBOZ.UA писав, що Нікола Кохлан, яка зіграла головну роль в третьому сезоні – Пенелопу Фезерінгтон – засвітилася в розкішному образі, який довершив капелюх від українського дизайнера Руслана Багінського.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стали відомі жінки футболіста Кріштіану Роналду - від Періс Хілтон та Кім Кардашян до Джорджини Родрігес. Фото 25 июня 2024

Офіційної дружини Роналду й досі не має, але список романів у нього чималенький

Експерт пояснив, коли принц Гаррі втратить шанс на повернення до королівської сім'ї 25 июня 2024

Якщо британський принц Гаррі вже пожалкував про "Мегзіт" та подумує про повернення до королівської родини, то йому з цим краще не баритися.

У Києві судитимуть чоловіка за розбещення 8-річної дівчинки 25 июня 2024

Просив знімати відверті відео: у Києві судитимуть чоловіка за розбещення 8-річної дівчинки Обвинувачуваному загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше