Модні провали Met Gala 2024: який вигляд мали найгірше одягнені зірки

8 мая 2024

Традиційно, в перший понеділок травня відбувся Бал Інституту костюма Метрополітен-музею, більш відомий як Met Gala, де всесвітньо відомі зірки епатували в своїх деталізованих, брендових і химерних образах. На найочікуванішій модній події року були як вбрання, від яких складно відірвати погляд, так і відверто невдалі задумки.

Надто простим і базовим або дивакуватим сукням немає місця в топі найкращих образів, але вони впевнено посіли свої місця в антирейтингу. OBOZ.UA покаже вбрання, які на тлі інших виглядали відверто невдало.

Дрес-код цьогорічного заходу – "Сад часу", тому більшість образів так чи інакше мали відсилання на квіти, метеликів, годинники тощо.

Амелія Грей Хемлін

Американська модель Амелія Грей Хемлін буквально "посадила" троянди в свою коротку сукню, яка зробила манекенницю набагато більшою, ніж вона є насправді. "Мокра" укладка, яка чомусь була приліплена до шиї зірки, та темний макіяж зовсім не вписувалися в її світлий образ трохи застарілого фасону.

Дж. Харрісон Гі

Зірка Бродвею перевтілився в метелика, додавши на голову характерні вусики та очі, а на спину – крила. Рожево-блакитний образ із пірʼям та блискітками, безумовно, приковував увагу, але виглядав аж надто химерно.

Кара Делевінь

Епатажна британська акторка та модель, на диво, підібрала простий і неяскравий образ із топом-кольчугою, який мав каптур. Ноги знаменитості закривала довга спідниця до підлоги, а взуття і зачіску не було видно.

FKA Twigs

Співачка FKA Twigs на собі показала варіацію "голого тренду", обравши дуже відвертий топ і шорти, які закривали лише інтимні частини тіла. Проте не це викликало здивовані погляди, а накидка зірки, що нагадувала переплетені спагетті.

Doja Cat

Реперка Doja Cat проігнорувала дрес-код і вирішила епатувати в мокрій сукні-футболці на голе тіло. Артистка змушена була прикривати груди, щоб не світити перед камерами всім тілом, яке обліпив білий матеріал.

Гвендолін Крісті

Британська актриса, відома за ролями Брієнни Тарт у серіалі "Гра престолів" та капітана Фазми у сазі "Зоряні війни", здивувала мережу ексцентричною зачіскою та похмурим вбранням.

Раніше OBOZ.UA писав про найкращі образи на Met Gala 2024. Головною темою цьогорічного заходу організатори визначили "Сплячі красуні: пробудження моди".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ірина Білик зізналася, що її серце зайняте одним чоловіком 19 мая 2024

54-річна співачка Ірина Білик в ефірі шоу "Міністерство прем'єр" розказала, чи вільне її серце зараз та за який момент зі свого життя, пов'язаний з чоловіком, їй соромно.

Розкладачки Motorola Razr 50 та Razr 50 Ultra отримають великі зовнішні екрани та свіжі процесори 19 мая 2024

Розкладачки Motorola Razr 50 та Razr 50 Ultra отримають великі зовнішні екрани та свіжі процесори

Індія відправить на Марс власний ровер та вертоліт 19 мая 2024

Індія відправить на Марс власний ровер та вертоліт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше