Могилевська розповіла, чого хоче навчити своїх "маленьких леді"

15 января 2024

Співачка Наталія Могилевська, яка нещодавно зізналася, що вдочерила двох дівчаток, поділилася із шанувальниками, чого хоче їх навчити.

Про це вона написала у своєму Instagram.

Наталя зазначила, що не вирішувала, що хоче саме доньок, але так склалося.

"Я не обирала і не вирішувала, що хочу саме доньок. Хоча, кажуть, Господь дає дівчинку тоді, коли мамі треба пропрацювати жіночі якості. Я не обирала, я просто полюбила їх всім серцем. Тепер у моєму домі дуже багато ніжності, тендітності та жіночності. Це величезне щастя спостерігати, як зростають Маленькі Леді", - написала Могилевська.

Фото Instagram Наталі Могилевської

"Чому я хочу навчити дівчаток? Гідності, цнотливості, самоповаги і, головне тому, що я їх буду любити будь-коли. Що б вони не зробили, які б помилки і неприємні події з ними не сталися, вони повинні знати, що я завжди буду їх підтримувати і любити", - додала співачка.

Разом із тим Могилевська відповіла на закиди хейтерів, які вирішили, що вона вдочерила дівчат заради піару.

"Це дивно чути. Я залишила кар'єру на піку успіху 10 років тому і майже не випускала пісень, і нічого не піарила. Всі розуміли, що я самотня і їжджу кудись в Індію. А після того повернулася, всиновила двох дітей і два роки це приховувала. Завжди знайдуться ті, хто бачить світ через темну призму своїх розчарувань", - зазначила Наталя.

Нагадаємо, Наталя Могилевська стала мамою для двох дівчаток: 3,5-річної Мішель та 12-річної Софії.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Карандаш для бровей: зачем он нужен и как его правильно использовать? 25 октября 2024

Современный макияж бровей стал неотъемлемой частью повседневного ухода за внешностью, и карандаш для бровей — это один из самых популярных инструментов, который помогает подчеркнуть их форму и добавить выразительности взгляду

Что важно знать о тепловых насосах? 24 октября 2024

Эксперты склоняются к мысли, что тепловой насос воздух вода под ключ на сегодняшний день является наиболее выгодным и экономичным решением отопления

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше