Молдова проводить військові навчання разом з Румунією та США

21 сентября 2022

У Молдові на полігоні у Бульбоаці почалися військові навчання Вогняний щит–2022 за участю військових з Румунії та США. Про це повідомило міноборони країни.
 
Під час навчань заплановано стрільби з різних видів зброї, включаючи артилерійські системи, навчання виконанню специфічних завдань, удосконалення навичок підрозділів і підвищення сумісності між арміями країн-партнерів у миротворчих місіях.
 

Заступник голови генштабу національної армії Молдови полковник Серджіу Чиримпей наголосив, що Вогняний щит–2022 важливий, щоб забезпечити підготовку молдавських військ і дати їм можливість тренуватися разом з іноземними колегами.
 
У міноборони Молдови наголосили, що Вогняний щит є частиною плану підготовки армії на 2022 рік. Ці навчання з 2015 року проводять щороку.
 

 
Раніше повідомлялося, що Молдова звернеться за допомогою до Румунії, якщо конфлікт в Україні пошириться на її територію, а відносини із РФ погіршаться.
 
У Кишиневі відреагували на намір РФ "захищати російськомовних у Молдові"

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дочка Алена Делона поділилася рідкісним фото 88-річного актора 24 апреля 2024

Донька французького актора Алена Делона, актриса Анушка Делон поділилася рідкісним фотопортретом зіркового батька, який веде усамітнене життя в своєму старовинному шато в муніципалітеті Монтаржі.

Співачка TAYANNA розповіла, через які проблеми з життя своєї великої родини зверталася до психолога 24 апреля 2024

"Втомилася рятувати". Співачка TAYANNA розповіла, через які проблеми з життя своєї великої родини зверталася до психолога Артистка має трьох молодших братів

У Києві конфлікт у під’їзді будинку ледь не закінчився вбивством 24 апреля 2024

У Києві конфлікт у під’їзді будинку ледь не закінчився вбивством. Подробиці і фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше