Москву атакували дрони, випущені з Підмосков’я - InformNapalm

31 мая 2023

Дрони, які вранці масовано атакували столицю РФ, китайського виробництва та прилетіли зі сходу Підмосков'я. Про це 30 травня повідомила міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm.

"Належність БПЛА, які зранку завітали у Москву, встановили. Вони - китайські й прилетіли зі східної частини Московської області", - йдеться у Telegram-повідомленні.

Видання Настоящее время опублікувало попередній список місць, які нібито атакували дрони, сформований депутатом від партії Єдіна Росія Олександром Хінштейном. За його даними, це населені пункти Іллінське, Тимошкіно, Роздори, Ромашкове та Грінфілд.

Російська опозиційна журналістка Фаріда Рустамова зазначила, що якщо ця інформація є вірною, то один з безпілотників був збитий недалеко від резиденції президента Росії Володимира Путіна у селі Усово. 

Нагадаємо, вранці у вівторок Москву та Підмосков'я атакували безпілотники. У деяких районах російської столиці та населених пунктах поряд лунали вибухи. Влада повідомила про роботу ППО.
 

Мер Москви Сергій Собянін повідомив про "незначні пошкодження" будинків і двох поранених внаслідок "нальоту". У місті було оголошено план Тайфун для поліції. 
 
Міноборони РФ традиційно звинуватило у здійсненні атаки Україну. В Офісі президента зазначили, що інцидент може бути пов’язаний з тим, що "деякі з апаратів захотіли повернутися до своїх творців".

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

16-річна спадкоємиця мільярдера-співзасновника Slack зникла безвісти: дівчина може перебувати в одному з найзлочинніших міст США 27 апреля 2024

16-річна спадкоємиця мільярдера-співзасновника Slack зникла безвісти: дівчина може перебувати в одному з найзлочинніших міст США. Фото Поліція вже майже тиждень шукає підлітка

Народний артист України Іван Попович розкрив розмір пенсії легендарних співаків 27 апреля 2024

Народний артист України розкрив розмір пенсії легендарних співаків: грошей вистачає лише на бензин із Закарпаття до Києва Він пояснив, у чому полягає проблема

До німецьких супермаркетів завезли банани з кокаїном 27 апреля 2024

Мова йде про чотири супермаркети в Бранденбурзі та сім у Берліні. У кожному супермаркеті виявили від 20 до 100 кілограмів наркотиків.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

7 роддом 5.0
7 роддом

Отзывов: 1

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше