"Королева пластики" Покрищук відверто розповіла про свою родину

24 сентября 2024

Володарка найбільших у світі вилиць Анастасія Покрищук розповіла, як рідні ставлять до її зовнішності, яка є результатом неоднаразових хірургічних втручань. За словами блогерки, перші пластичні операції вона почала робити в такому віці, коли вже не потребувалося на це згоди рідних.

Також королева пластики зізналася, кого з близьких вважає найріднішою людиною. Про це вона розповіла в інтерв’ю OBOZ.UA.

Анастасія каже, що її рідні спокійно сприймають її зміни у зовнішності: "Взагалі не було ніяких проблем. Окрім того, я почала мінятися вже в доволі дорослому віці. Хто мені міг що заборонити?"

Раніше на своїй сторінці в соцмережі блогерка час від часу викладала жартівливі зауваження щодо своєї нестандарності з боку бабусі. Зокрема про те, як бабуся весь час забувала, що величезні вилиці онучки – це результат операції. "А що ти їсиш, що в тебе такі вилиці? Треба сходити до лікаря. Скільки часу вже не минає!" – радила бабуся. "Вона в мене весела дуже, – усміхається Анастасія. – На жаль, рік тому ми з нею попрощалися. Їй було 96, а почала її знімати в 90". Свого часу жінка керувала, за словами Насті, великим торгівельним підприємством.

"Найтепліші стосунки у мене все ж таки з мамою, – продовжує блогерка. – Вона дуже освідчена, розуміється не тільки на своїй професії, а у всьому взагалі. Викладачка вищої математики, кандидатка технічних наук. Цікаво, що для мене точні науки – це просто катастрофа, – усміхається Анастасія. – Два плюс два – це шість".

Нині Анастасія мешкає разом з мамою у приватному родинному будинку в одному з районів Києва: "З нею дуже класно. Чи зважає мама на зауваження когось з друзів чи родичів з приводу моєї несхожості на інших? Я взагалі собі не уявляю, щоб моя мама з кимось мене обговорювала. Це неможливо взагалі. Вона б сама це вважала неповагою, бо дуже порядна та інтелігентна".

До слов, фотографії з мамою Анастасія Покрищук не оприлюднює в соцмережаж. На сторінці Instagram блогерки можна побачити лише кілька фото жінки, однак її лице прикрито. В коментарі до однієї з світлин Анастасія зазначила, що приїхала разом з мамою до Туреччини. Мовляв, та проходитиме комплексне медичне обстеження.

Повне інтерв’ю з блогеркою читайте на OBOZ.UA завтра, 24 вересня.

Також читайте на OBOZ.UA, куди зникла і як живе найсексуальніша блондинка 90-х – співачка Астрая.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині сварка між родичами ледь не завершилась вбивством 24 сентября 2024

На Київщині сварка між родичами ледь не завершилась вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

Українські суди стали частіше підтримувати водіїв у спорах із поліцією 24 сентября 2024

Українські суди стали частіше підтримувати водіїв у спорах із поліцією

Під час обшуку знайшли наркотики та гранати: у Києві затримали підозрювану у збуті амфетаміну та канабісу 24 сентября 2024

Під час обшуку знайшли наркотики та гранати: у Києві затримали підозрювану у збуті амфетаміну та канабісу. Фото Зловмисниці загрожує до 10 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

BactoSfera OBB 15P-METAL ECO 4.9
BactoSfera OBB 15P-METAL ECO

Отзывов: 1

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше