Музикант-воїн Андрій Хливнюк розказав, що йому говорили росіяни, які воюють за Україну

28 ноября 2022

Відомий український музикант, а з 24 лютого і військовослужбовець Андрій Хливнюк розповів, що йому говорили під час зустрічі російські солдати, які воюють проти окупантів на боці України. За словами лідера гурту "Бумбокс", це самоіронічні та адекватні люди, які зробили правильний вибір.

Він також назвав ім'я єдиного артиста із РФ, з яким продовжив спілкуватися навіть після повномасштабного вторгнення. Подробицями Хливнюк поділився в інтерв'ю Яніні Соколовій для програми "Рандеву" на YouTube.

"Я іноді спілкуюся з росіянами, які знаходяться тут: або на лінії фронту, або роблять журналістську роботу. Багато хто з них починає розмову так: "Привіт. Якщо хочеш плюнути мені в обличчя – давай одразу, а потім я витрусь і почнемо вже далі шукати спільну мову". Я сміюся з цього. Розумію, що людина адекватна, самоіронічна, нормальна", – прокоментував співак.

Крім того, Хливнюк назвав єдиного артиста із РФ, який, на його думку, повністю усвідомлює, що відбувається. Це репер Noize MС. Він з 2014 року активно виступав проти анексії Криму, війни на Донбасі та путінського режиму загалом, а після 24 лютого залишив країну-агресорку та організував благодійний тур, кошти з якого перераховує на допомогу Україні.

"Я тільки продовжую дружити з Нойзіком Ванею (Noize MС – ред.). Йому все дуже швидко і чітко стало зрозуміло. Він виявився живим, нормальним, тверезим чоловіком, який відразу сказав: "Все зрозуміло, це пі*дец. Потрібно тікати і збирати гроші, щоб допомогти", – поділився фронтмен "Бумбоксу".

Як повідомляв OBOZREVATEL, раніше Хливнюк виступив із благодійним концертом у Празі (Чехія). Виконуючи свій хіт "Наодинці", в який артист додав рядки про Бучу, Ірпень та інші зруйновані окупантами міста, лідер "Бумбоксу" не зміг стримати сліз та емоцій.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали 18 апреля 2024

Дмитра Капранова провели в останню путь оплесками: всі присутні плакали. Фото і відео Прощання тривало три години, а на церемонію прийшло багато відомих друзів письменника

Букети з сухоцвітів: несподівано, креативно, розкішно! 18 апреля 2024

Коли ми говоримо про композицію з квітів, то у нашій уяві з'являються найрізноманітніші образи – розкішні букети з троянд, ніжні букетики з польових квітів, кошики з яскравими квітковими композиціями тощо

Дружина Остапчука показала найкращу вправу для сідниць та свою вагу 18 апреля 2024

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука, блогерка і власниця салону краси Катерина, на відміну від інших, готується не до літа, а до зими.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше