МЗС Росії заявило про обмеження доступу до 81 європейського медіаресурсу

25 июня 2024

У відповідь на обмеження мовлення доступу до російських пропагандистських ресурсів РИА Новости, Известия и Российская газета Росія заборонила на своїй території доступ до 81 медіа країн Європи. Про це йдеться в опублікованій 25 червня заяві МЗС Росії.

"У відповідь на ухвалене Радою ЄС 17 травня рішення про заборону "будь-якої мовленнєвої активності" трьом російським ЗМІ (РІА "Новости", МІЦ "Известия" і "Российская газета"), яке набуває чинності сьогодні, 25 червня, запроваджуються зустрічні обмеження доступу з території Російської Федерації до мовленнєвих ресурсів низки ЗМІ держав-членів Євросоюзу та загальноєсівських медіаоператорів, які "систематично розповсюджують недостовірну інформацію про хід спеціальної військової операції", - йдеться у повідомленні.

Під обмеження потрапили загальноєвпейські ЗМІ Agence Europe (agenceurope.eu); Politico (www.politico.eu, www.politico.com); супутниковий пакет Svoboda Satellite Package (rsf.org); та інтернет-видання "Euobserver" (Euobserver.com), а також понад 70 видань 25 європейських країн.

Повідомляється, що в разі зняття обмежень щодо російських ЗМІ російська сторона також перегляне своє рішення стосовно згаданих медіаресурсів.

Нагадаємо, вРаді ЄС ухвалили рішення про блокування на території Євросоюзу сайтів чотирьох російських ЗМІ: Voice of Europe, РИА Новости, Известий і Российськой газеты. Але в документі зазначено, що, незважаючи на заборону мовлення, вжитий захід не перешкоджатиме працівникам пропагандистських ЗМІ "здійснювати діяльність у ЄС, зокрема проводити дослідження та брати інтерв'ю".

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Аль Пачіно засвітився на дні народження своєї молодшої на 54 роки пасії 28 сентября 2024

Нур Альфаллах та Аль Пачіно виховують спільну дитину

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки 28 сентября 2024

Скандальна Соня Морозюк засвітилася в компанії зірки "Кварталу 95" та відомої співачки. Відео Вони проводили час у одному зі столичних закладів

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю 28 сентября 2024

Керівник управління НБУ здійснив спробу нападу на військового, поліція вилучила нагородну зброю: подробиці інциденту. Відео Павло Поляруш нібито погрожував бійцю

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше