Тоня Матвієнко розказала про їхній із Мірзояном побут

29 мая 2024

Співачка Тоня Матвієнко зізналася, що не любить хатню роботу. Утім, усе одно левова частка їхнього з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, побуту лягає саме на неї.

Про це 43-річна Тоня, яка попросила трохи перенести час інтерв'ю, бо саме варила зелений борщ, розповіла Oboz.ua.

Тоня розказала, як вони з Арсеном розподіляють побутові завдання

Фото з Instagram Матвієнко

"У мене чоловік дійсно теж непогано готує. Але якщо проаналізувати цей тиждень, я варила борщі, супи, а він зробив фарширований перець – дуже таке люблю. І, як на мене, все, що готується з допомогою м'ясорубки, повинен робити чоловік. Тому м'ясне – це Арсен. Можливо, ще тому ця страва готується лише його руками, бо у мене не вистачає терпіння оте все фарширувати, а в нього швидко виходить", - поділилася Матвієнко.

"Зізнаюся, ми з чоловіком у Києві в ресторани не ходимо. Навіщо витрачати гроші, якщо це можна приготувати смачно самим? Щоправда, йому це подобається, а я роблю, бо треба. Ну а як інакше? Не сама живу, у мене родина. Ніхто не питає, чи я хочу готувати, прати, прибирати. Арсена частіше не буває вдома, багато їздить з концертами. Але коли з нами, підміняє мене в побутових справах, щоб відпочила", - зазначила вона.

Мірзоян відповідає за м'ясні страви

Між іншим, у Тоні графік теж насичений, адже вона працює викладачкою в КНУКіМ, а на вихідних зазвичай їде кудись із концертами, багато з яких благодійні. На щастя, в них із Мірзояном є хатня помічниця.

"Якби я обирала, то краще б їсти готувала, ніж прибирала. Тому в нас є помічниця. Я підтримую порядок протягом дня, а вона приходить раз на два тижня і ретельно прибирає весь будинок. Я взагалі не люблю побутові справи. Я люблю їхати кудись, бути в постійному русі. Але побутом потрібно займатися, куди дінешся? Однак якщо повністю поринути в цю рутину – вона може сильно "підрізати крила" творчій силі. Тому стараюся це всіляко контролювати", - зі сміхом пояснила Матвієнко.

Але може артист і млинців улюбленій доньці Ніні насмажити

Із нею, Арсеном та їхньою 8-річною донькою Ніною тепер мешкає Тонін батько, Петро Гончар. Раніше з онукою багато допомагала бабуся, Ніна Митрофанівна Матвієнко, тепер же, коли її не стало, дівчинку зі школи інколи забирає дідусь.

"Старша дочка Уляна зі своїм хлопцем – (живуть) окремо. Вже доросла – 25 років. Займається режисурою, а також продюсує YouTube-канал про кулінарію", - похвалилася Тоня.

Фото з Instagram Мірзояна

Тоня підтримує стосунки зі своїми двома старшими братами.

"Мій старший брат Іван (по церковному Януарій) – іконописець, художник, архітектор, він свідомо обрав шлях служіння Богові. Заведено вважати, що людина йде в монастир, коли у її житті щось сталося. У випадку з Іваном все зовсім не так. Він йшов до цього рішення довго, роками. Його життя дуже цікаве. І найголовніше – він щасливий. Андрій, ще один мій брат, зараз служить у Нацгвардії. Ми бачимося – вони приїжджають до нас у гості", - розказала вона.

Нагадаємо, Тоня нещодавно зізнавалася, чим її дратує 46-річний Арсен, а вона - його. Як відомо, зіркова пара одружена вже майже 7 років.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Союзники України не мають на меті перемогти Росію - німецька опозиція 30 сентября 2024

Глава німецької опозиції закликав зробити все, щоб Росія вважала продовження війни із застосуванням військової сили безнадійним.

Помер головний штурман Тихоокеанського флоту РФ 29 сентября 2024

Вітютнєву стало зле на ділянці затяжного підйому. Лікарі намагалися надати йому допомогу, але врятувати не змогли.

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше