Німеччина не розглядає відправлення своїх військових в Україну - Пісторіус

5 июня 2024

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус виключає відправлення німецьких військових в Україну. Про це він сказав під час урядових слухань у Бундестазі 5 червня, передає DW.

Відповідаючи на запитання депутата від правопопулістської партії "Альтернатива для Німеччини" Рюдіґера Лукассена, чи поінформований уряд ФРН про дебати щодо цього в Європейському Союзі та Франції, і чи розглядають урядовці можливість відправки німецьких військових до України, Пісторіус заявив: "Відповіді на ваші запитання - ні та ні".

Нагадаємо, у березні президент Франції Еммануель Макрон не виключив введення військ в Україну. За його словами, Росія не повинна перемогти у війні. Також Макрон назвав умови для введення військ.

Також повідомлялося, що Норвегія допускає відправку військових в Україну у довгостроковій перспективі. Йдеться не про бойові підрозділи для прямої конфронтації з російськими силами, а про підтримку, навчання, радників тощо.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії вирішили відправити на війну 40% підсудних - ЗМІ 1 октября 2024

Досі на фронт вербували лише підслідних та вже засуджених. Але наприкінці вересня держдума РФ одразу у другому та третьому читаннях ухвалила законопроект, який дозволяє забирати на фронт підсудних.

Хезболла атакувала передмістя Тель-Авіва, хусити - Тель-Авів і Ейлат 1 октября 2024

Єменські хусити заявили про удар безпілотниками по військових об'єктах у районі Яффа (Тель-Авів) та в Ейлаті.

Японія попрощалася з улюбленими пандами, які повернулися до Китаю 1 октября 2024

До Японії тварини приїхали ще в 2011 році й стали справжньою втіхою для країни, яка оговтувалася від страшного землетрусу і цунамі кілька місяців.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше