Німеччина вирішила переглянути відносини з Грузією - посол

11 июля 2024

Німеччина нині переглядає свої відносини з Грузією через антизахідний курс тамтешньої влади. Про це заявив у розмові з журналістами посол Німеччини у Грузії Петер Фішер, повідомляє SOVA.

На підставі дій грузинського уряду Європейська рада, до якої входять 27 голів держав і урядів, наприкінці червня ухвалила рішення призупинити процес вступу Грузії в ЄС, нагадав дипломат.

"Що стосується Німеччини, то ми також переглядаємо наші відносини з Грузією. Як ви знаєте, у нас дуже широкі та глибокі відносини. Разом зі Сполученими Штатами Америки ми є одним із найбільших донорів співпраці з метою розвитку в Грузії", - зазначив Фішер.

Німеччина вирішила не брати на себе жодних нових зобов'язань перед Грузією, а німецькі збройні сили скасували свою участь у навчаннях Гідний партнер, додав посол.

ФРН також скасувала великий юридичний форум, який проходив у Тбілісі торік і мав відбутися цього літа в Берліні.

"Ми розглядаємо подальші дії", - резюмував Фішер.

Як ми вже писали, міністр оборони Грузії Іраклій Чіковані назвав "незрозумілим рішенням" заяву Пентагону щодо перенесення на невизначений термін спільних військових навчань Гідний партнер.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Где отремонтировать ноутбук в Днепре? 24 октября 2024

Поломка ноута огорчает и делает невозможной вашу деятельность, поэтому важно знать, куда в подобных случаях можно обратиться. Сервисный центр V-COMP – это возможность быстро и без потерь его отремонтировать

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Фарфоровая тарелка: как выбрать для покупки и сочетать с другими элементами сервировки 16 октября 2024

Важно знать, как правильно выбрать и купить фарфоровую тарелку, а также как сочетать ее с другими предметами на столе. Существует несколько главных типов, каждая из которых имеет свое назначение.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново  
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше