Німецькі винищувачі перехопили російський військовий літак

28 апреля 2024

Німеччина підіймала у повітря винищувачі для перехоплення російського військового літака Іл-20, який зафіксували у небі над Балтійським морем. Про це у п'ятницю, 26 квітня, йдеться у повідомленні Повітряні сили Німеччини.

У повідомленні вказується, що після того, як було зафіксовано Іл-20 (COOT-A), з авіабази Лааге вилетіли винищувачі для його перехоплення.

"Наші німецькі винищувачі Eurofighters вилетіли з Laage для Alpha Scramble сьогодні близько 12.45", - йдеться в публікації Люфтваффе.

Це вже не перший подібний інцидент щодо перехоплення російського літака радіоелектронної розвідки Іл-20 над Балтійським морем. 

Німецькі винищувачі Eurofighter вперше перехопили російські літаки неподалік Латвії.

Як ми вже писали, французькі винищувачі Mirage 2000-5 в четвер, 29 лютого, перехопили над Балтійським морем два російські Су-30М, а згодом - і Ан-72.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Друг Чарльза ІІІ назвав справжню причину, чому король не схотів зустрічатися з Гаррі 11 мая 2024

За офіційною версією, британський принц Гаррі, який днями приїздив до Лондона з нагоди 10-річчя Invictus Games Foundation, не зустрівся з батьком через сильну зайнятість Чарльза ІІІ. Насправді ж причина може бути не в цьому.

На Київщині з січня по травень у ДТП постраждало понад 620 осіб 11 мая 2024

На Київщині з січня по травень у ДТП постраждало понад 620 осіб: у поліції назвали причини аварій Найчастіше водії порушують швидкісний режим

Колега Ольги Фреймут розкрив несподівані подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон з чоловіком та дітьми 11 мая 2024

"Вона не повернеться". Колега Ольги Фреймут розкрив несподівані подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон з чоловіком та дітьми Слава Соломка каже, що відома телеведуча "не бачить майбутнього в Україні"

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше