На Київщині бійці ДСНС під час гасіння пожежі врятували 95-річну жінку

15 августа 2024

У Фастівському районі Київської області сталась пожежа в приватному житловому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС урятували 95-річну жінку.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини виникнення загоряння встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 13 серпня о 16:03 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про пожежу в селі Пилипівка на вулиці Зарічній.

"По прибуттю на місце виклику було встановлено, що горить приватний житловий будинок. Завдяки вчасному повідомленню сусідів про пожежу вдалося уникнути поширення вогню та врятувати життя господарці будинку, 1929 року народження. Пожежу ліквідовано о 17:47", – уточнили в пресслужбі.

На місці виклику працювало 6 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва сталась пожежа в багатоповерховому житловому будинку. Під час гасіння вогню рятувальники вивели на свіже повітря трьох людей.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Голосіївському районі Києва сталась пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС урятували дівчину.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Кремлі пообіцяли вивчити план перемоги України 23 сентября 2024

Потрібно побудувати нову безпекову архітектуру в Європі з урахуванням інтересів Росії, вважає Дмитро Пєсков.

Стали відомі 5 королівських традицій, які до 11 років порушив старший син Кейт Міддлтон та принца Вільяма 23 сентября 2024

5 королівських традицій, які до 11 років порушив старший син Кейт Міддлтон та принца Вільяма Він із раннього дитинства не хотів слідувати правилам

Іран представив модернізований Шахед 23 сентября 2024

Окрім нового Шахеда-136B з дальністю польоту понад 4 000 кілометрів, Тегеран похвалився новою балістичною ракетою з дальністю 1000 кілометрів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше