На Київщині чоловік палкою забив до смерті собаку

20 апреля 2023

У селі Сорокотяги Київської області чоловік побив палкою місцевого собаку. Від отриманих травм тварина померла на місці.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

"17 квітня правоохоронцям повідомили про факт побиття собаки в селі Сорокотяги Білоцерківського району. Поліцейські з'ясували, що нападник забив до смерті тварину дерев'яною палицею", – розповіли правоохоронці

За фактом жорстокого поводження з тваринам відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі деталі злочину.

ФОТО 18+

Нагадаємо, у Білій Церкві Київської області жінка віддала працівникам ветеринарної клініки цуценя на процедуру стрижки. Пізніше їй віддали тіло мертвої тварини. Пізніше стало відомо, що у ветеринарній клініці Білої Церкви на Київщині, де під час процедури грумінгу помер песик, нібито вже були подібні випадки. Місцевий мешканець розповів, що в цьому закладі у його кота несподівано зупинилось серце.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Солом’янському районі Києва з вікна багатоповерхівки викинули собаку. Від отриманих травм тварина померла на місці. До злочину, ймовірно, може бути причетне цивільне подружжя.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тренды осени 2024: актуальные вертикали в Арбитраже трафика 14 октября 2024

Смена сезонов ощущается даже в продвижении. С наступлением холодов изменяются и тренды в арбитраже трафика. Уделим внимание и ключевым факторам адаптации промоматериалов осенью 2024 года

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи 8 октября 2024

Мадонна повідомила про трагерію в сімʼї через тиждень після смерті мачухи Із життя пішов близький родич зірки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше