На Київщині чоловік у церкві викрав гроші з благодійної скриньки та хрест священника

21 апреля 2023

В Обухівському районі Київської області затримали чоловіка, який може бути причетний до крадіжки в церкві. Зловмисник вдерся в храм, викрав гроші з благодійної скриньки та хрест священника.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"18 квітня до правоохоронців надійшло повідомлення від настоятеля храму про те, що невідома особа викрала гроші з благодійної скриньки, хрест священника та електроінструменти. Поліцейські встановили, що крадій проник у будівлю, розбивши вікно на другому поверсі", – розповіли в пресслужбі.

Правоохоронці знайшли та затримали ймовірного злочинця – ним виявився 20-річний житель міста Українка. За фактом крадіжки, скоєної під час воєнного стану, відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у Броварах Київської області правоохоронці на гарячому затримали двох раніше судимих чоловіків, які намагались обікрасти церкву. Вони хотіли винести генератор вартістю понад 60 тис. грн.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві невідомий пошкодив та намагався вкрасти 3D-мініатюру фонтана Архистратига Михаїла. Вона була встановлена у парку "Володимирська гірка".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Такси Мукачево — Львов: безопасное и надёжное межгородское такси 15 октября 2024

Поездка из Мукачево во Львов — это популярный маршрут среди тех, кто путешествует по Закарпатью. Такси становится одним из самых удобных способов передвижения, предлагая прямое сообщение и комфорт

До Британії через Ла-Манш за день прибула рекордна кількість мігрантів 8 октября 2024

До британських берегів 5 жовтня прибуло 17 човнів з 973 людьми на борту, що є найбільшою денною кількістю за 2024 рік.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

https://bactosfera.u a/ 5.0
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше