На Київщині чоловік загинув від вибуху, розпалюючи котел

28 ноября 2022

У Вишгороді Київської області пенсіонер намагався розтопити твердопаливний котел, але, попередньо, знехтував правилами безпеки, внаслідок чого стався вибух. Від отриманих травм чоловік загинув.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов. За фактом трагедії відкрито кримінальне провадження.

"Вибух і пожежа у Вишгороді, загинув 70-річний чоловік. Ввечері 26 листопада місцевий мешканець намагався самостійно розтопити твердопаливний котел, знехтував технікою безпеки, отримав численні тяжкі травми, від яких загинув на місці події", - написав Нєбитов.

Генерал поліції закликав мешканців Київщини бути вкрай обережними та дотримуватися правил користування опалювальними приладами.

Нагадаємо, в одній із багатоповерхівок Софіївської Борщагівки, що на Київщині, загинуло троє людей. Вони отруїлися чадним газом.

Як повідомляв OBOZREVATEL, на Київщині правоохоронці зафіксували два факти отруєння чадним газом. В одному з випадків загинув чоловік, а в іншому стало погано цілій родині, зокрема двом дітям.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Польщі розповіли, що Україні чекати від саміту НАТО 6 мая 2024

Глава польського МЗС пояснив, що члени альянсу мають намітити практичні плани щодо зміцнення безпеки України.

У Києві в парку знайшли бойову частину російської новітньої ракети Х-69 6 мая 2024

У Києві в парку знайшли бойову частину російської новітньої ракети Х-69. Подробиці, фото і відео Мешканців столиці вкотре закликали не ігнорувати повітряну тривогу

Кіану Рівз у кежуалі з коханою в небесно-блакитному засвітилися в музеї у Лос-Анджелесі. Фото 6 мая 2024

59-річний канадський актор Кіану Рівз зі своєю дівчиною, 51-річною американською художницею Александрою Грант відвідав мистецький івент Hammer Museum у Лос-Анджелесі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше