На Київщині депутат із спільниками заволоділи землею на понад 1,2 млн грн

2 августа 2024

Депутат міськради підозрюється у шахрайському заволодінні земельними ділянками к Київській області. Зловмисник разом із спільниками заподіяли територіальній громаді Білоцерківського району збитків на понад 1,2 млн грн.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваним загрожує кримінальна відповідальність.

"За даними слідства, підозрюваний є депутатом однієї з міськрад Київщини та засновником і директором сільгосппідприємства. Не маючи документів, що підтверджують факт правонаступництва на землі ліквідованого колективного сільськогосподарського підприємства, він зареєстрував за очолюваним підприємством право власності на дві земельні ділянки загальною площею більше 11 га у Білоцерківському районі", – розповіли в пресслужбі.

Як зазначили в прокуратурі, попри відсутність законних підстав державний реєстратор сільради вніс відповідні зміни до державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Територіальній громаді було заподіяно понад 1,2 млн грн збитків.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору сільськогосподарського підприємства у заволодінні чужим майном шляхом обману. А державному реєстратору в пособництві у шахрайстві та несанкціонованій зміні інформації, яка обробляється в автоматизованих системах.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області судитимуть посадовицю інституту НААН України та її двох пособників на хабарі в понад 21 тис. доларів США. Гроші зловмисники хотіли отримати, зокрема, за можливість укласти договір її оренди та оброблення 453 га належної державному закладу землі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Захід має докази, що Китай постачає військові дрони Росії - ЗМІ 30 сентября 2024

Звіт, отриманий західними офіційними особами, вказує на значну ескалацію участі Пекіна у російсько-українській війні.

Швейцарія долучилася до "мирної" китайсько-бразильської ініціативи 30 сентября 2024

У Берні заявили, що підтримують китайсько-бразильську ініціативу, адже вона пропонує альтернативу "войовничим промовам".

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком 30 сентября 2024

У Києві сталась бійка між компанією молодих людей і чоловіком: перші деталі і фото На місце події приїхали правоохоронці та лікарі

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше