На Київщині енергетики під час робіт знайшли два вибухонебезпечні предмети

27 июня 2024

У селі Хмельовик Київської області під час робіт енергетики виявили два артилерійські снаряди. Щоб знешкодити боєприпаси, на місце події викликали саперів.

Про це повідомили в пресслужбі Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України. Вибухонебезпечні знахідки вилучили та вивезли для подальшого знищення на спеціальний полігон.

"У невеличкому селі Хмельовик Броварського району під час проведення обслуговування ліній електропередач працівники енергетичної компанії натрапили на вкрай небезпечні знахідки: два предмети, схожі на боєприпаси. На місце події негайно прибула наша піротехнічна група, яка підтвердила підозри. Виявилося, що це два артилерійські снаряди калібру 76 мм, які залишилися ще з часів Другої світової війни", – розповіли в ДСНС.

Фахівці обережно вилучили небезпечні артефакти, знешкодивши можливу загрозу для місцевих мешканців.


Як повідомляв OBOZ.UA, у Печерському районі Києва під час копання котловану робітники виявили артилерійський снаряд калібру 152 мм. Вибухонебезпечну знахідку вилучили сапери.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Перший український космонавт Павло Попович у космосі заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю": легендарне відео 6 октября 2024

Павло Попович: як перший українець побував у космосі та заспівав "Дивлюсь я на небо та й думку гадаю". Легендарне відео Відбулось це 12 серпня 1962 року

Названо основні причини та наслідки хронічного стресу: розбір від клінічного психолога 6 октября 2024

Основні причини та наслідки хронічного стресу: розбір від клінічного психолога

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка поділилася мотиваційним відео з Сицилії 6 октября 2024

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка, модель Наталя Єгорова, яка відривалася на Октоберфесті у традиційному німецькому вбранні, у своєму Instagram поділилася мотиваційним відео з Сицилії.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спортлайф 0.8
Спортлайф

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше