На Київщині футбольні ворота впали на 10-річного хлопчика: дитина у важкому стані в лікарні

30 июня 2024

У Білій Церкві Київської області під час гри на 10-річну дитину впали футбольні ворота. Хлопчика у важкому стані терміново госпіталізували до медичного закладу.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Обставини події встановлять правоохоронці.

"Слідчі з’ясували, що хлопчик грав з товаришами на місцевому майданчику у спортивну гру. Під час відпочинку малолітній стрибнув до металевої конструкції та повис на ній руками. У цей момент конструкція не витримала та впала разом із дитиною, травмувавши хлопчику голову", – розповіли в пресслужбі.

У лікарні дитині, яку госпіталізували без свідомості, діагностували відкриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та множинні переломи кісток черепа. Стан хлопчика тяжкий.

Правоохоронці Білої Церкви відкрили кримінальне провадження за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) ККУ. Санкція передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв OBOZ.UA, поблизу Бучі Київської області електричка травмувала 14-річного місцевого мешканця. Машиніст потяга, побачивши на колії підлітка, намагався уникнути наїзду, застосувавши екстрене гальмування, але наїзду уникнути не вдалося.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Діджейка Нана показала те, що ніколи не вийде з моди. Відео 2 июля 2024

Діджейка Нана або Анастасія Кумейко розповіла своїм підписникам про те, що, на її думку, ніколи не вийде з моди.

Пренткович і Гонковський зі сльозами на очах спробували виправдатись за втечу з України, але ще більше розізлили мережу 2 июля 2024

"Краще б ви просто зникли". Пренткович і Гонковський зі сльозами на очах спробували виправдатись за втечу з України, але ще більше розізлили мережу Блогери випустили відеоінтерв'ю

Експерти пояснили, що буде з організмом, якщо пити мало води і чи потрібно випивати 2 літри у спеку 2 июля 2024

Чим загрожує для здоров'я людини нестача води, як поводитиметься організм без води у спеку.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Юлія Бешковецька 1.0
Юлія Бешковецька

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше