На Київщині керівництво добробату організувало спробу рейдерського захоплення водоканалу

3 февраля 2023

Правоохоронці повідомили про підозру організаторам спроби рейдерського захоплення "Бучаводоканалу" на Київщині. Серед зловмисників – керівництво місцевого добровольчого формування.

Про це повідомили в пресслужбі Служби безпеки України. Підозрюваним загрожує до 5 років позбавлення волі.

"Служба безпеки ідентифікувала всіх учасників спроби рейдерського захоплення комунального підприємства "Бучаводоканал" у Київській області. Встановлено, що у серпні минулого року 10 озброєних добробатівців незаконно увірвалися на територію об’єкта водопостачання, який перебуває в комунальній власності Бучанської міськради. Після проникнення на територію підприємства зловмисники заблокували пересування чотирьох його працівників", – розповіли в пресслужбі.


У СБУ додали, що погрожуючи фізичною розправою, рейдери не допускали комунальників до техобслуговування водонапірного пункту та помп. Унаслідок цього були перебої у водозабезпеченні міста.

Під час обшуків за адресами проживання зловмисників, а також у штабі добровольчого формування та приміщенні Ірпінської міської ради було виявлено незареєстровану автоматичну зброю та понад 250 набоїв різного калібру.



Трьом організаторам рейдерського захоплення, серед яких керівництво добробату, правоохоронці повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі або викраденні людини (до 5 років позбавлення волі). Крім того, вирішується питання щодо додаткової кваліфікації дій зловмисників за частиною 2 статті 341 ККУ (захоплення державних або громадських будівель чи споруд).

"Триває розслідування для притягнення до відповідальності всіх винних осіб", – резюмували в СБУ.

Як повідомляв OBOZREVATEL, правоохоронці Києва викрили злочинну організацію, яка тероризувала й залякувала мешканців столиці. Зловмисники діяли під виглядом двох добровольчих формувань.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На дорогах Європи все частіше зустрічаються незвичайні фури 19 апреля 2024

На дорогах Європи все частіше зустрічаються незвичайні фури

ШІ навчився точно визначати джерело раку по клітинах метастазу - це збільшить виживання пацієнтів 19 апреля 2024

ШІ навчився точно визначати джерело раку по клітинах метастазу - це збільшить виживання пацієнтів

Хабар в понад $21 тис. від фермера: викрито посадовицю інституту НААН України 19 апреля 2024

Хабар в понад $21 тис. від фермера: викрито посадовицю інституту НААН України. Фото Зловмисниці та її спільникам вже обрали запобіжний захід

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше