На Київщині місцевий бізнесмен на АЗС побив двох жінок

26 июня 2024

У місті Васильків Київської області на одній із АЗС місцевий бізнесмен побив двох жінок. Інцидент зафіксувала камера відеоспостереження.

Винному загрожує кримінальна відповідальність. Про це повідомили OBOZ.UA в пресслужбі поліції Київщини.

За словами правоохоронців, до них із заявою про побиття звернулась жінка. Вона повідомила, що на АЗС у Василькові Київської області на неї напав чоловік.

"За цим фактом відкрито провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Встановлюються усі обставини події", – розповіли в поліції.

За інформацією 24 Каналу, до інциденту нібито причетний місцевий бізнесмен Артак Алоян. Серед постраждалих були працівниці Васильківської міської ради. Окрім цього, відомо, що одна з жінок займається організацією поховань військових. Після побиття він забрав телефон в одної з постраждалих та втік.

"Бізнесмен раніше був помічений ще у двох гучних інцидентах. Йдеться про перешкоджання журналістській діяльності та стрілянину в цирку. У серпні 2021 року між двома чоловіками виникла сварка через нестачу посадкових місць під час вистави пересувного цирку. Тоді один із чоловіків схопив пістолет для відстрілу гумових куль "Наган" та відкрив вогонь, а його опонент взяв з автівки пістолет ПМР і почав стріляти у відповідь", – зазначили журналісти.

Як повідомляв OBOZ.UA, генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату Миколі Тищенку. Його підозрюють у причетності до незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Джіджі Хадід у золотій "кольчузі" підкорила Паризький тиждень моди. Фото 28 сентября 2024

Одна з найпопулярніших манекенниць світу Джіджі Хадід прекрасно розуміє, які частини тіла є її козирем. Зокрема, розкішні ноги, які білявка часто полюбляє підкреслювати довжиною міні.

Вечірка за $2 мільйони, розкішні подорожі і готелі: Наомі Кемпбелл закидають використання благодійних грошей не за призначенням 28 сентября 2024

Здається, британська супермодель Наомі Кемпбелл опинилася в центрі чергового скандалу. Щоправда цього разу мова не про сварку з кимось, а про махінації її благодійного фонду Fashion For Relief, коштами якого покривалися особисті витрати Чорної пантери.

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ 28 сентября 2024

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ. Подробиці і фото Фрагменти БПЛА обстежать спеціалісти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 3.2
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше