На Київщині нацгвардійці зі стрілецької зброї збили ворожу крилату ракету

31 декабря 2023

У Київській області в п’ятницю, 29 грудня, нацгвардійці за допомогою стрілецької зброї збили російську крилату ракету. Захисники України поцілили в її бак, після чого той вибухнув і повітряна ціль впала на землю.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства внутрішніх справ України. Громадян закликали не ігнорувати повідомлення про повітряну тривогу.

"На Київщині нацгвардійці збили ворожу крилату ракету зі стрілецької зброї. Під час масованого ракетного обстрілу росією території України 29 грудня, мобільна вогнева група гвардійців 27 Печерської бригади виявила ціль, що рухалась в напрямку міста Київ, нацгвардійці відкрили вогонь з кулеметів", – повідомили в пресслужбі.

Зазначається, що українські військові уразили ворожу ракети, внаслідок чого у неї відбулась детонація паливних баків, втрата керування і висоти, але не вибухнула її бойова частина.

Нагадаємо, країна-терорист РФ у ніч із 28 на 29 грудня атакувала Київ кількома десятками ракет різного типу. В небі над столицею силами ППО усі повітряні цілі було знищено, проте, на жаль, в місті є руйнування і потерпілі.

Як повідомляв OBOZ.UA, внаслідок ракетної атаки уночі з 28 на 29 грудня у Київській області було поранено чоловіка та пошкоджено житлові будинки. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ілюзіоніста Девіда Копперфільда звинуватили у домаганнях 17 мая 2024

Ілюзіоніста Девіда Копперфільда звинуватили у домаганнях

Fujifilm представила бездзеркальну камеру X-T50 із фізичним перемикачем для імітації плівки 17 мая 2024

Fujifilm представила бездзеркальну камеру X-T50 із фізичним перемикачем для імітації плівки

У Києві на Оболоні конфлікт між братами закінчився вбивством: подробиці справи 17 мая 2024

У Києві на Оболоні конфлікт між братами закінчився вбивством: подробиці справи. Фото і відео Підозрюваному загрожує до 15 років ув’язнення

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Алерголог 5.0
Алерголог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше