На Київщині неповнолітній вдарив ножем 14-річну дівчину

20 марта 2024

У Білій Церкві Київської області біля розважального закладу підліток вдарив ножем 14-річну дівчину. Постраждалу госпіталізували до лікарні.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Правоохоронці встановлюють обставини та причини злочину.

"У Білій Церкві хлопець вдарив ножем 14-річну дівчину. Подія трапилась 17 березня близько 16:00 поблизу розважального закладу в центрі міста. Потерпілій викликали карету швидкої допомоги, після приїзду якої дитину госпіталізували до лікарні. Співробітники патрульної поліції Білої Церкви встановили особу нападника, яким виявився неповнолітній", – розповіли в пресслужбі.

Підлітка затримали неподалік від місця скоєння злочину та помістили до ізолятора тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. За фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київщини чоловік під час конфлікту забив до смерті нового знайомого. Щоб приховати злочин, зловмисник закопав тіло загиблого на колишніх позиціях окупантів.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Святошинському районі столиці конфлікт між двома знайомими закінчився вбивством. Під час відпочинку у квартирі багатоповерхівки двоє гостей почали бійку, під час якої один з них завдав смертельне ножове поранення своєму опоненту.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Захиснику України провели унікальну операцію із видалення пухлини з серця 28 апреля 2024

Медики дивом врятували захисника України.

Німеччина та Франція планують створити танк нового покоління 28 апреля 2024

Розробка танка наступного покоління також має підкреслити, що Європа може створити власну оборонну автономію, конкурувати з новими гравцями, такими як Індія та Китай.

Розвідка США вважає, що Путін не наказував вбити Навального – ЗМІ 28 апреля 2024

Оцінка США ґрунтувалася на різноманітній інформації, включно з деякими секретними даними розвідки, та аналізі публічних фактів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Эпицентр 0.4
Эпицентр

Отзывов: 1

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше