На Київщині під час гасіння господарчої будівлі рятувальники виявили тіло чоловіка

30 апреля 2024

У селі Ненадиха Київської області в неділю, 28 квітня, горіла господарча будівля. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло чоловіка.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 28 квітня о 12:08 до них надійшло повідомлення про пожежу в селі Ненадиха на вулиці Садовій.

"По прибуттю рятувальників встановлено, що горить господарча будівля по всій площі. Під час гасіння на підлозі кімнати рятувальники виявили тіло чоловіка без ознак життя. Пожежу ліквідовано о 13:35. До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці техніки та 7 чоловік особового складу", – повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва в п’ятницю, 19 квітня, сталась пожежа в квартирі багатоквартирного будинку. Під час гасіння вогню рятувальники винесли на свіже повітря більше 10 тварин – собак і котів з кошенятами, проте, на жаль, 6 тварин не вижило.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білій Церкві Київської області в понеділок, 22 квітня, сталась пожежа в багатоповерхівці. Під час гасіння вогню бійці ДСНС евакуювали з будинку 13 осіб, з яких 3 - діти.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Проблеми зі спиною: як отримати медичну допомогу безкоштовно 17 мая 2024

Біль у спині — один із найпоширеніших медичних симптомів у сучасному світі. За даними різних досліджень, понад 80% дорослого населення хоча б раз у житті відчували біль у спині. Цей симптом може вмить погіршити якість життя і обмежити нашу звичну активність, але, попри це, ми часто ігноруємо подібні сигнали свого тіла. 

Продавали ухилянтам "консульські" посвідчення для втечі за кордон: на Київщині СБУ викрила трьох "бізнесменів" 17 мая 2024

Продавали ухилянтам "консульські" посвідчення для втечі за кордон: на Київщині СБУ викрила трьох "бізнесменів". Фото Зловмисників затримали під час отримання грошей

Анна Неплях пояснила, як набрала 10 кіло, чому почасти за ними сумує, та показала фото до та після 17 мая 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях, яка на початку війни набрала 10 кіло, розповіла, що стало причиною цього.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше