На Київщині підрядник "відремонтував" дитсадок на зайві 400 тис. грн

18 июня 2024

Правоохоронці повідомили про підозру в заволодінні майном та службовій недбалості підряднику та посадовцю. Вони завдали збитків на понад 400 тис. грн під час ремонту дитячого садочку в Обухівському районі Київщини.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.

"За даними слідства, під час проведення поточного ремонту приміщення дитячого садочку – початкової школи в місті Українка підрядник умисно завищив вартість витрат на понад 400 тис. грн. По завершенню робіт він вніс недостовірні дані до актів виконаних робіт. У свою чергу інженер технагляду не забезпечив належним чином нагляд на об’єкті будівництва відповідно до вимог затвердженої проєктної документації та погодив звітну документацію", – уточнили в прокуратурі.

На цій підставі товариству зайво перераховано понад 400 тис. грн з бюджету міста. За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Обухівської окружної прокуратури директору товариства повідомлено про підозру  у заволодінні чужим майном та службовому підробленні, а інженеру з технанляду – у службовій недбалості.

Нагадаємо, у Київській області судитимуть підрядника, якого обвинувачують у заволодінні коштами під час робіт з будівництва укриття у Вишгороді. Загалом він "заробив" понад 350 тис. грн.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Київській області судитимуть підрядника, який "заробив" на ремонті укриттів у багатоповерхівках Бучі. Бюджету громади нанесено збитків на понад 500 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Папа Римський зустрівся з родичами українських військовополонених 26 июня 2024

Під час зустрічі із Папою жінки передали йому списки, інформацію про своїх близьких, а також символічні подарунки.

На Київщині п’яний водій, тікаючи від поліції, в’їхав у будівлю АЗС 26 июня 2024

На Київщині п’яний водій, тікаючи від поліції, в’їхав у будівлю АЗС. Фото Порушнику виписали одразу два штрафи

ЗМІ дізналися подробиці нещасного випадку з принцесою Анною 26 июня 2024

Британська принцеса Анна, яка з вечора 23-го червня перебуває в лікарні в Брістолі після нещасного випадку, що стався з нею в її маєтку, може бути травмована серйозніше, ніж це подає офіційний палац.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше