На Київщині сапери знищили майже 75 тис. вибухонебезпечних предметів

5 декабря 2022

У Київській області сапери ДСНС ліквідували майже 75 тисяч вибухонебезпечних предметів. Усього з початку робіт фахівці очистили 21660,63 га території

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної військової адміністрації. Розмінування території регіону ще триває.

"На Київщині піротехніки ДСНС ліквідували майже 75 тисяч вибухонебезпечних предметів. Усього з початку робіт фахівці очистили 21660,63 га території, з них 5057,58 га – с/г угідь, 61,29 га – акваторії водних об’єктів. Перевірили 2129 домогосподарств, 284 об’єкти, 1898,93 км автомобільних доріг, 1393,31 км ліній електропередач, 11,443 км газопроводу", – повідомили в Київській ОВА.

Нагадаємо, на Київщині сапери продовжують роботи з пошуку та знищення мін і боєприпасів, які залишились на деокупованих територіях. Через це в найближчий рік не можна ходити в ліс.

Додамо, на Київщині Макарівська об’єднана територіальна громада отримала перший акт про розміновану територію. Його надала Асоціація саперів України.

Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україні дуже небезпечна ситуація з мінним забрудненням. Площа та обсяги замінування українських земель зросли в 10 разів порівняно з довоєнним періодом. Станом на зараз у нашій країні заміновано понад 30% території.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві в неділю, 4 грудня, енергетики продовжують застосовувати аварійні відключення світла. Графіки, які були складені раніше, наразі не діють.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Жінці ампутували руку після нещасного випадку з феном 28 марта 2024

Вона втратила кисть і зап'ястя.

"Міс Всесвіт Україна"-2023 Усанова заспівала дуетом із Катамадзе та Матвієнко на благодійному івенті у Відні. Фото 28 марта 2024

Переможниця "Міс Всесвіт Україна"-2023 Ангеліна Усанова провела благодійний концерт у Відні "Peace. We Can Overcome War". Його мета – допомога чернівецькому дитячому будинку "Місто Добра".

Фахівці відповіли, як уникнути сезонного загострення гастриту 28 марта 2024

Як уникнути сезонного загострення гастриту?

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Sakramento family club 5.0
Sakramento family club

Отзывов: 1

Allas Store allasstore.com 5.0
Allas Store allasstore.com

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше