На Київщині сталась пожежа в приватному будинку: серед загиблих є дитина

23 мая 2024

У селі Дитятки Київської області у вівторок, 21 травня, сталась пожежа в приватному житловому будинку. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіла двох дорослих та дитини.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини та причини трагедії встановлять правоохоронці.

Як розповіли в ДСНС, 21 травня о 21:48 до них надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку села Дитятки на вулиці Чорнобильська.

"По прибуттю на місце пожежі рятувальниками встановлено, що полум’ям охоплено житловий будинок площею орієнтовно 98 метрів квадратних. Приступивши до гасіння пожежі вогнеборцями виявлено трьох загиблих 1973, 1978 та 2015 років народження. Загоряння ліквідовано о 23:58. На місці пожежі працювало 13 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки", – розповіли в пресслужбі.

Нагадаємо, у селі Сухолуччя Київської області сталось загоряння трав’яного настилу. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували жінку, яка внаслідок події дістала опіки обличчя.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Святошинському районі Києва в п’ятницю, 17 травня, сталась пожежа в багатоповерховому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували двох осіб, а ще двох вивели на свіже повітря.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності 28 сентября 2024

"Чи багато в мене хейтерів? Повно!" Українка з найбільшими у світі вилицями зізналася, яким оригінальним методом реагує на критику зовнішності Анастасія Покрищук пояснила, чому уникає розмов про особисте життя в соцмережах

Стало відомо, як природні аромати впливають на наше тіло та розум 28 сентября 2024

Аромати мають певний вплив на наше фізичне та психічне самопочуття.

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ 28 сентября 2024

Сапери дістали з Дніпра уламки російського безпілотника, збитого під час чергової атаки на Київ. Подробиці і фото Фрагменти БПЛА обстежать спеціалісти

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше