На Київщині стався вибух: зруйновано будинок, є постраждала

5 марта 2024

У селі Трипілля Київської області в понеділок, 4 березня, стався вибух у приватному житловому будинку. Внаслідок цього будівля була зруйнована, постраждала жінка.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Обставини та причини події встановлять правоохоронці.

За словами рятувальників, 4 березня о 05:46 до них надійшло повідомлення про вибух в житловому будинку в селі Трипілля на вулиці Тюленіна.


"По прибуттю було встановлено, що відбувся вибух та руйнування приватного житлового будинку, внаслідок чого виникла пожежа. Внаслідок події зазнала термічних опіків жінка 1954 року народження. Пожежу ліквідовано о 06:35", – розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, 2 березня, на Київщині бійці ДСНС за допомогою дрона виявили пожежу і врятували чоловіка. У селі Нові Петрівці рятувальники помітили, як горить суха трава. А врятований чоловік спав на пеньку посеред вогню.

Як повідомляв OBOZ.UA, вдень 3 березня у Шевченківському районі Києва спалахнула пожежа. Горіла окремо розташована відселена будівля, минулося без жертв та постраждалих.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті 30 сентября 2024

"Армія – це не моє". Відомий співак пояснив, чому відмовився воювати на фронті Зараз його життя все ж пов'язане з військовою справою

Як перемогти низький тиск: рекомендації лікаря 30 сентября 2024

Хронічним гіпотонікам потрібно увесь час тримати судини в тонусі.

Названо 5 речей, які допоможуть зберегти ясний розум та гарну пам’ять до глибокої старості 30 сентября 2024

Використовувати уяву, тренувати пам’ять та виконувати легкі фізичні вправи варто кожного дня, щоб уберегтися від розвитку деменції та хвороби Альцгеймера.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше