На Київщині сварка між родичами ледь не завершилась вбивством

24 сентября 2024

У селі Катюжанка Київської області під час сварки 51-річний чоловік під час сварки наніс брату співмешканки кілька ударів ножем. Потерпілого госпіталізували до медичного закладу.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них звернулася мешканка села Катюжанка із повідомленням про те, що її 23-річний сусід поранений та потребує допомоги

"Поліцейські на місці події встановили, що фігурант разом зі своєю співмешканкою та її братом спільно розпивали алкогольні напої за місцем проживання. В цей час між потерпілим та зловмисником зав'язався словесний конфлікт. Кривдник схопив до рук ніж та вдарив ним у груди та стегно опонента", – розповіли в пресслужбі.

Зловмисника затримали та повідомили йому про підозру за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

Нагадаємо, у Києві суд виніс вирок обвинувачуваному в замаху на умисне вбивство. Чоловік у Дніпровському районі столиці розстріляв автомобіль Lexus, у якому перебував 58-річний власник овочевої бази.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві суд виніс вирок чоловіку, який ледь не вбив колишню співмешканку. Він кілька разів ударив жінку ножем через те, що вона відмовилась відновити з ним стосунки.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як змінюється поведінка в алкоголіка перед запоєм? 24 сентября 2024

Запій є небезпечним станом, що супроводжується інтенсивним вживанням алкоголю протягом тривалого періоду. Дізнайтеся, як змінюється поведінка алкоголіка перед запоєм і які ознаки запою | Samara-med

Кіт подолав 1500 км і повернувся додому через два місяці після зникнення 24 сентября 2024

Через 61 день після того, як тварина зникла, пара отримало повідомлення, що її знайшли в місті Розвілл, приблизно за 450 кілометрів від дому.

Садовий манікюр залишається в тренді: як повторити дизайн Зендаї і Кайлі Дженнер 24 сентября 2024

Садовий манікюр залишається в тренді: як повторити дизайн Зендаї і Кайлі Дженнер Трендові нігті зроблять образ стильним і унікальним у будь-яку пору року

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Top Work 5.0
Top Work

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше