На Київщині відкрили стрілянину у магазині: нападника затримано, є поранені

23 сентября 2024

У неділю, 22 вересня, на Київщині сталась надзвичайна ситуація. Невідомий чоловік відкрив стрілянину у магазині в Обухівському районі.

Про це повідомили у поліції області. Зазначається, що нападника затримано, є поранені. 

"22 вересня близько 14:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий зайшов у магазин на Обухівщині та розпочав хаотичну стрілянину, поранив продавчиню і власника закладу, та втік", – йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці оперативно затримали 36-річного раніше судимого фігуранта в процесуальному порядку, зброю вилучено. Йому загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Як повідомляв OBOZ.UA, увечері у вівторок, 17 вересня, у Софіївській Борщагівці (передмістя Києва) пролунали звуки пострілів, також було чути крики. Інцидент стався біля ЖК "Софія". За попередніми даними, між двома компаніями стався конфлікт, який згодом переріс в бійку.

Згодом поліцейські затримали шістьох учасників бійки в Софіївській Борщагівці на Київщині. Під час конфліктної ситуації один із правоохоронців змушений був зробити кілька попереджувальних пострілів у повітря.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ізраїль спростував причетність до підриву пейджерів у Лівані 23 сентября 2024

Президент країни Іцхак Герцог зауважив, що наразі Ізраїль не зацікавлений у війні з Ліваном.

Ізраїль заявив про знищення сотень установок Хезболли 23 сентября 2024

Між Ізраїлем і Ліваном відбулися інтенсивні обстріли. З Лівану було випущено близько 100 ракет. У Ізраїлі заявили, що уразили приблизно 400 пускових установок Хезболли.

EL Кравчук поділився секретами краси та зізнався, чому не любить, коли його називають секс-символом 90-х 23 сентября 2024

Співак EL Кравчук розповів, чому йому не подобається, коли його називають секс-символом 90-х, та чому він вважає, що харчуватися потрібно як первісна людина.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Чепелева Юлия ФОП 0.8
Чепелева Юлия ФОП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше