На Київщині в озері виявили тіло чоловіка із зав’язаними руками

17 марта 2023

У Броварському районі Київської області викрили групу чоловіків, яких підозрюють у вбивстві знайомого. Зловмисники під час конфлікту вдарили загиблого сокирою по голові, зв’язали та непритомного кинули в озеро.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки. 18+).

Як розповіли правоохоронці, в одному з озер Бориспільського району виявили тіло 36-річного жителя Херсонщини зі зв'язаними кінцівками.

"Поліцейські з'ясували, що напередодні в будинку на території садового товариства між двома чоловіками виник конфлікт, а потім бійка. Один із правопорушників наніс сокирою удари по голові опоненту. В подальшому його поплічники зв'язали потерпілому руки і ноги алюмінієвим дротом та на візку довезли до озера, де скинули непритомного у водойму", – зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.


Правоохоронці затримали усіх учасників злочину – ними виявилися жителі Черкаської, Волинської та Донецької областей віком від 39 до 48 років. Їм повідомили про підозру у вчинені умисного вбивства та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Відео 18+

Як повідомляв OBOZREVATEL, у селі Чупира Київської області чоловік ударом ножа вбив свого знайомого. Після цього він відвіз на тачці тіло загиблого на кладовище та заховав його там.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Google посилює захист смартфонів від крадіжок 18 мая 2024

Google посилює захист смартфонів від крадіжок

Кейт Міддлтон розкрила миле сімейне прізвисько принцеси Шарлотти - так називають її батьки 18 мая 2024

Кейт Міддлтон розкрила миле сімейне прізвисько принцеси Шарлотти Так називають її батьки

Названо 14 простих способів, які допоможуть чхнути 18 мая 2024

14 простих способів, які допоможуть чхнути

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше