На Київщині викрили чоловіка, який облаштував у себе вдома лабораторію з виготовлення психотропів

6 июня 2023

У Борисполі Київської області правоохоронці викрили чоловіка, який займався виготовленням психотропних речовин. Для цього він облаштував лабораторію прямо у себе вдома.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"28-річний житель Борисполя займався виготовленням та зберіганням психотропної речовини. Поліцейські під час проведення слідчої дії виявили у фігуранта дома амфетамін, обладнання, прекурсори та хімічні речовини для виготовлення психотропної речовини", – розповіли в пресслужбі.

За фактом незаконного виготовлення та зберігання психотропних речовин поліцейські відкрили кримінальне провадження. Після проведення відповідних експертиз та слідчих дій буде визначено додаткову кваліфікацію вказаного правопорушення.


Нагадаємо, правоохоронці викрили зловмисників, які збували наркотики на території Київського СІЗО. Організатором схеми був мешканець столиці, засуджений за низку майнових злочинів, а в ізоляторі позиціонував себе так званим "смотрящим".

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у причетності до вирощування та збуту канабісу. Під час обшуків у них вилучили "товару" на 270 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Ілюзіоніста Девіда Копперфільда звинуватили у домаганнях 17 мая 2024

Ілюзіоніста Девіда Копперфільда звинуватили у домаганнях

Fujifilm представила бездзеркальну камеру X-T50 із фізичним перемикачем для імітації плівки 17 мая 2024

Fujifilm представила бездзеркальну камеру X-T50 із фізичним перемикачем для імітації плівки

Проблеми зі спиною: як отримати медичну допомогу безкоштовно 17 мая 2024

Біль у спині — один із найпоширеніших медичних симптомів у сучасному світі. За даними різних досліджень, понад 80% дорослого населення хоча б раз у житті відчували біль у спині. Цей симптом може вмить погіршити якість життя і обмежити нашу звичну активність, але, попри це, ми часто ігноруємо подібні сигнали свого тіла. 

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше