На Київщині викрили двох чоловіків, які зберігали ЗРК окупантів та ракети до нього

30 сентября 2023

Правоохоронці викрили двох мешканців Бориспільського району Київської області, які зберігали зенітно-ракетний комплекс (ЗРК) окупантів. Вартість вилученої зброї становить близько 30 мільйонів гривень.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київщини. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

"38 та 45-річний жителі Бориспільського району незаконно здобули та зберігали зенітно-ракетний комплекс та боєприпаси агресорів. За попередніми даними, зброя була залишена російськими військами під час бойових дій на території Чернігівської області", – розповіли в пресслужбі.


Спочатку поліцейські виявили та вилучили ЗРК "ТОР", який один із чоловіків ховав у Броварському районі. Пізніше правоохоронцям вдалося встановити місце розташування бойових припасів до комплексу – їх зберігав другий правопорушник в іншому регіоні Київської області в орендованому гаражному боксі.



Згодом у ході обшуків вилучено 2 секції з 8 зенітними ракетами, які призначені для вирішення завдань протиповітряної і протиракетної оборони. За рішенням суду боєприпаси передано на потреби ЗСУ. Вартість ракет складає близько 30 мільйонів гривень. За фактом зберігання, придбання та передачі бойових припасів без передбаченого законом дозволу зловмисникам повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві правоохоронці викрили чоловіка, який у себе вдома та в гаражі облаштував схрон зброї та боєприпасів. Під час обшуків, зокрема, були вилучені гранати, ракети та переносний протитанковий комплекс.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Кремлі розкрили "політичну мудрість" Трампа щодо Росії 26 июля 2024

Трамп виявляє "трохи більше мудрості" у плані підтримки каналів діалогу з Росією, зазначив Пєсков.

Jerry Heil здивувала переможців "Євробачення-2024" Nemo неочікуваним подарунком з України 26 июля 2024

Артисти також потішили спільним виступом на концерті.

Єфросиніна знялася для Vogue і розказала про чоловіків заповіт. Фото 26 июля 2024

Під час повномасштабного вторгнення зірка телебачення Маша Єфросиніна спрямувала майже всі свої сили на допомогу жінкам і дітям, які постраждали від війни. І тепер її ім'я асоціюється не лише з шоубізнесом, а навіть більше саме із соціальною діяльністю та благодійністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Гайка 0.1
Гайка

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше