На Київщині виникла масштабна пожежа на недіючому сміттєзвалищі

26 сентября 2024

У Київській області в середу, 25 вересня, рятувальники продовжують ліквідацію пожежі, між селами Тарасівка та Крюківщина. Наразі відбувається горіння окремих осередків недіючого сміттєзвалища загальною площею 2,5 га.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій Київщини. Інформації про потерпілих наразі не надходило.

"Продовжується ліквідація пожежі, яка виникла між населеними пунктами Фастівського та Бучанського районів, а саме між селами Тарасівка та Крюківщина. Наразі відбувається горіння  окремих осередків недіючого сміттєзвалища загальною площею 2,5 га", - йдеться в повідомленні.









Як зазначили у ДСНС, додатково працює важка інженерна техніка,  техніка для підвозу води, проводиться рекультивація.

Нагадаємо, поблизу села Тарасівка Київської області у вівторок, 24 вересня, сталась масштабна пожежа в екосистемі. У районі вогнем охопило трав’яну підстилку на площі близько 5 га.

Як повідомляв OBOZ.UA, у селі Тарасівка Київської області, за інформацією слідства, місцевий мешканець, прибираючи власну земельну ділянку, палив сухостій. Внаслідок цього вогонь перекинувся на промислові ангари та знищив три вантажних автомобілі.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

ФРН схвалила додаткові €400 млн на зброю Україні 26 сентября 2024

Також Німеччина нанадасть додаткові 170 млн євро в короткостроковій перспективі для відновлення енергетичної інфраструктури України.

Трамп звинуватив Зеленського у "брудних маленьких випадах" в його бік 26 сентября 2024

Республіканець розкритикував нинішню адміністрацію Білого дому, у тому, що вони виділяють мільярди доларів Зеленському, який "відмовляється" іти на "угоду".

Лілія Ребрик показалася на роботі зі своєю 6-місячною красунею 26 сентября 2024

Багатодітна мама, актриса і телеведуча Лілія Ребрик - жінка дуже зайнята. А тому може собі дозволити прийти на ранкові зйомки у компанії піврічної донечки Аделіни.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше