На Київщині закатували полковника СБУ: повідомлено про підозру двом російським офіцерам

9 августа 2024

Правоохоронці ідентифікували двох окупантів, причетних до воєнних злочинів. Зловмисники закатували полковника Служби безпеки України.

Про це повідомили в пресслужбі Київської обласної прокуратури. Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне.

"Ідентифіковано двох офіцерів збройних сил РФ, які катували та вбили співробітника Служби безпеки України. Це командир 175-го окремого розвідувального батальйону 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ РФ та його заступник", – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, у березні 2022 року невстановлені військовослужбовці ЗС РФ забрали полковника СБУ та ще одного цивільного чоловіка з їхніх домівок і привезли до місця базування окупантів у лісосмузі поблизу смт Ворзель Бучанського району.

Там вони прив’язали полковника СБУ до дерева, а іншого чоловіка поклали на землю. Офіцери окупаційних військ били їх ногами та руками по тілу. Окрім того, підозрюваний командир встромляв дерев’яний кілок у рану на голові полковника СБУ. Після цього його відв’язали від дерева та поклали в яму, де він помер.

Зловмисникам повідомлено про підозру в порушенні законів та звичаїв війни і жорстокому поводженні з цивільним населенням. Як зазначили в пресслужбі Служби безпеки України, фігурантами є командир 175-го окремого розвідувального батальйону 76-ї десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ РФ підполковник Денис Суворов та його заступник – капітан Аслан Каскулов.

Як повідомляв OBOZ.UA, правоохоронці ідентифікували спецпризначенця ЗС РФ, причетного до воєнних злочинів. Під час окупації Вишгородського району Київщини зловмисник катував місцевого мешканця.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі 30 сентября 2024

41-річна принцеса Греції Феодора вийшла заміж за американця: весілля відкладали двічі. Фото До вівтаря наречену вів не батько, а старший брат

Донька Брюса Вілліса і Демі Мур попозувала у перлинах для чуттєвих фото 30 сентября 2024

33-річна донька американських акторів Демі Мур та Брюса Вілліса, Скаут Вілліс вразила прихильників новою чутливою зйомкою.

Швейцарія долучилася до "мирної" китайсько-бразильської ініціативи 30 сентября 2024

У Берні заявили, що підтримують китайсько-бразильську ініціативу, адже вона пропонує альтернативу "войовничим промовам".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше