На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного

22 сентября 2024

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вчинені крадіжки в Оболонському районі. Зловмисник заволодів сумкою потерпілого, в якій знаходились документи, банківські картки, а також гроші у сумі 18 тисяч гривень та 600 доларів, поки той тренувався на спортивному майданчику.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

За словами правоохоронців, до них із заявою про крадіжку звернувся чоловік. Він розповів, що на стадіоні у Оболонському районі столиці невідомий заволодів його сумкою з особистими документами, банківськими картками, а також грошима у розмірі 18 тисяч гривень та 600 доларів.

"Правоохоронці з’ясували, що фігурант проходячи повз стадіон, побачив чоловіка, який займався спортом. Скориставшись моментом, коли той був зосереджений на тренуванні, порушник одягнув на себе його сумку, що знаходилась неподалік, та зник з місця події", – розповіли в пресслужбі.


Зловмисника оперативно знайшли та затримали – ним виявився 46-річний уродженець Київщини. У нього вилучили сумку з речами потерпілого.. За фактом крадіжки, вчиненої в умовах  воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а затриманому повідомили про підозру.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці затримали раніше судимого чоловіка, який, за інформацією слідства, причетний до крадіжки в салоні краси на Печерську. Зловмисник забрав ювелірних виробів на 215 тисяч гривень.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Австралія може передати Україні законсервовані танки Abrams - ЗМІ 22 сентября 2024

Наразі рішення обговорюють на тлі тиску з боку української діаспори, яка виступає проти продажу військового обладнання на аукціонах, зокрема, списаних танків.

Половина росіян підтримує завершення війни без досягнення цілей Путіна 22 сентября 2024

Переважна більшість опитаних росіян (63%) хотіла б укладання мирної угоди між Москвою та Києвом протягом найближчого року на основі взаємних поступок.

Шарліз Терон показала розваги з дочками у Діснейленді. Фото 22 сентября 2024

Американська акторка Шерліз Терон показалася зі своїми дітьми в знаменитому парку розваг, де наробили багато атмосферних фото.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше