На Прикарпатті рятувальники шукали мешканку Києва, яка ввечері заблукала у горах

25 сентября 2024

В Івано-Франківській області рятувальники розшукали жінку, що заблукала в горах. Киянка здійснювала спуск від озера Несамовите до урочища Заросляк, але втратила орієнтир.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Прикарпаття. Наразі мешканці столиці нічого не загрожує.

"23 вересня Ворохтянські рятувальники залучались для надання допомоги жительці міста Київ, 1985 року народження. З настанням темної пори доби жінка втратила орієнтування, тому потребувала допомоги рятувальників. Киянка здійснювала спуск від озера Несамовите до урочища Заросляк, Надвірнянського району", – розповіли в пресслужбі.

Гірські рятувальники розшукали жінку та супроводили її до урочища Заросляк, звідки вона на власному авто направилась до місця тимчасового проживання.

"Рятувальники нагадують туристам про те, що потрібно завжди планувати свій маршрут, не йти в гори наодинці та розрахувати час повернення у світлу пору доби, а також обов’язково завантажити мобільний застосунок "Порятунок у горах", – додали в ДСНС.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Рахівському районі Закарпатської області мешканка Київщини під час прогулянки в Карпатах травмувала ногу. Щоб транспортувати її до лікарні викликали гірських рятувальників.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Голодування задля схуднення: плюси та мінуси 25 сентября 2024

Перед тим, як почати голодування заради довгоочікуваної цифри на вагах, варто знати його максимально допустиму тривалість, щоб не заподіяти шкоди здоров’ю.

США нададуть Україні боєприпаси для F-16 - ЗМІ 25 сентября 2024

Перелік зброї все ще фіналізується і може змінитися, стверджують американські офіційні особи.

Іванна Онуфрійчук розказала про емоційні гойдалки на тлі свого поринання в материнство 25 сентября 2024

Колишня телеведуча Іванна Онуфрійчук відверто ділиться зі своєю аудиторією досвідом свого материнства. У Instagram 38-річна блогерка розказала, які внутрішні зміни відбулися в ній, відколи синочок Адам став "головним проєктом її життя".

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 1.8
FitCurves

Отзывов: 1

Отзыв 5.0
Отзыв

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше