Дімопулос розказала, які процедури краси їй зробили уві сні

7 декабря 2021

Екс-"ВІА Гра" Санта Дімопулос напередодні новорічних свят вирішила пройти повний техогляд. Причому майже всі процедури вона робила під седацією, тобто уві сні.

У своєму Instagram 34-річна Санта наголосила, що ніколи не заощаджує на собі.

"А навіщо вам щось робити, у вас і так все добре" - читаю часто в директ і чую від знайомих. По-перше, виринаємо з надр ідеальних картинок інсти та усвідомимо, що тут ніхто (ну майже ніхто) не виставить те, що естетично не дуже. Так само всі ми розуміємо, що бувають різні періоди (смачна їжа і кілька кілограмів - і нерівності шкіри мають місце бути навіть у супермоделей)", - зазначила Дімопулос.

Виявляється, щоби так виглядати, потрібно не лише займатися спортом і правильно харчуватися 
фото vicoolyasaida

"По-друге, якби я думала "чого напружуватися, адже в мене все й так добре" – дуже швидко прийшло б "вже не дуже добре", - додала вона.

Санта зауважила, що зараз вона ґрунтовно зайнялася своїм здоров'ям. До того ж, красуня постійно стежить за апаратними новинками та новинками косметології і фармацевтики.

"На собі не заощаджую і вибираю найкраще. І жартую, що сьогодні пройшла повне ТО перед Новим Роком", - наголосила Санта і перелічила, що саме зробила.

Санта вже не вперше робить процедури уві сні 

"1. Повторний Morpheus (радіочастотний ліфтинг – ред..) на всі зони (обличчя, шия, руки, живіт, внутрішня частина стегна, коліна, сідниці). 2. Екзозом для волосся (розписувати не буду - довго, але google все знає:)). 3. Забір дермальних фібробластів (забір клітин, банкірування та зберігання). Тут на окремий пост якщо цікаво (я заглибилася ґрунтовно на тему:))", - поділилася Дімопулос.

"Radiesse коліна, лікті. Це унікальний препарат, в основі якого знаходиться гідроксіапатит кальцію. Його дія заснована на заповненні проблемних ділянок та стимуляції синтезу клітинами власного колагену. 5. Лазер V Beam (очі, коліна). 6. Полімолочна кислота (живот, сідниці)", - перелічила Санта.

І це їй лише 34 роки...

А ще вона видалила татуювання та шрам над губою.

До речі, попри чисельні процедури краси, Санта не фарбує волосся. А ще вона мастить губи зволожувачем для сосків і носить із собою краплі для очей. 

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого 24 апреля 2024

Міг відпочивати на пенсії, але обрав фронт. Злата Огнєвіч розповіла, де зараз її батько, який відмовився покидати Україну після 24 лютого Він рятує військових на гарячому напрямку

Зірка "Школи" на прикладі Франції присоромила українців із "не тією" щелепою 24 апреля 2024

Люди знають англійську мову, але не переходять: зірка "Школи" на прикладі Франції присоромила українців із "не тією" щелепою Акторка поділилася власним досвідом

Найвідоміші "голі сукні" зірок: Кардашян у стилі Монро, Сайрус та Ратаковскі у сіточці (фото) 24 апреля 2024

Клейка стрічка замість суконь – легко! 2022 року в межах Тижня моди у Нью-Йорку відбувся показ шоу Black Tape Project, де замість вбрань на моделях був звичайний скотч. Оголені дівчата впевнено дефілювали подіумом, немов на них були справжні сукні.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше