На телебаченні КНДР ведучому заблюрили джинси

28 марта 2024

На телебаченні КНДР ведучому програми "Садові таємниці" заблюрили джинси. Про це повідомляє NK News.

Зокрема, в одному з епізодів телесеріалу BBC британський телеведучий Алан Тітчмарш стоїть на колінах на грядці, доглядаючи за рослинами в джинсах. Але під час трансляції епізоду Корейське центральне телебачення (KCTV) застосувало ефект розмиття до його штанів.

Це пов'язано з тим, що КНДР вважає джинси "символом американського імперіалізму", і будь-яка їхня демонстрація там заборонена.

У 2022 році Радіо Вільна Азія, що фінансується урядом США, повідомило, що режим розправився з "капіталістичною" модою і зачісками, націлившись на вузькі джинси і футболки з іноземними словами, а також фарбоване або довге волосся.

Зазначається, що північнокорейське телебачення регулярно транслює політично нейтральні іноземні телепрограми, наприклад, спортивні, і цілком імовірно, що програма про садівництво була піратською, аби обійти міжнародні санкції, запроваджені у відповідь на розробку Північною Кореєю ядерної зброї.

Раніше повідомлялося, що глава Північної Кореї Кім Чен Ин вперше показав світові свою дочку, з'явившись з нею на випробуванні балістичної ракети.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Топ аксесуарів для тварин: придбайте це обов’язково 27 апреля 2024

Коли у вас з'являється домашній улюбленець, звісно, хочеться накупити для нього багато різних цікавих речей. Є аксесуари для тварин, які варто мати під рукою всім, незалежно від того, у вас котик чи собака

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом 26 апреля 2024

У продаж надійшов робот Thermonator із вогнеметом

В Україні у 20 разів зросла захворюваність на небезпечний кашлюк: чи варто панікувати 26 апреля 2024

Проти кашлюка потрібно зробити чотири щеплення у дитячому віці.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше